Cauta

Polițiștii au dat de urma fetelor care au bătut o minoră într-un parc din București. Ce măsuri s-au luat în cazul a două dintre ele

(sursa foto: facebook)

Au continuat cercetările începute de polițiști după ce o fată de 13 ani a fost lovită și umilită în parcul IOR, din sectorul 3 al Capitalei. Un caz șocant dat fiind faptul că în episodul greu de imaginat au fost implicate mai multe adolescente, victima violenței fiind o copilă de doar 13 ani.

Polițiștii din Capitală au identificat patru minore – două în vârstă de 14 ani, iar celelalte două în vârstă de 13 ani – bănuite de agresarea fizică a minorei, într-un parc din sectorul 3 al Capitalei. Momentele cumplite prin care a trecut copila de 13 ani au fost filmate, iar imaginile și întreaga situație au ajuns și în atenția oamenilor legii, care au început o anchetă.

Iar în urma cercetărilor şi a investigaţiilor desfăşurate de către poliţiştii Secţiei 12, au fost identificate patru minore, două în vârstă de 14 ani, iar celelalte două în vârstă de 13 ani, bănuite de comiterea agresiunii.

Citiți și: Caz de violenţă extremă în parcul IOR, din Bucureşti: o fată de 13 ani, bătută şi umilită! Adolescenta şi mama ei, ameninţate

Două fete, plasate sub control judiciar pentru 60 de zile

Fetele au fost duse la audieri, iar ulterior două dintre ele, ambele în vârstă de 14 ani, au fost plasate sub control judiciar, pentru 60 de zile, după ce în primă fază fuseseră reținute – din câte anunță Poliția Capitalei.

„La data de 11 iulie 2023, în baza mandatelor de aducere care au fost puse în aplicare, cele patru minore implicate, cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, au fost depistate şi conduse la audieri.

În urma administrării întregului material probator, la data de 11 iulie a.c., faţă de cele două minore în vârstă de 14 ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, în aceeaşi zi, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis miercuri Poliția Capitalei.

În același comunicat se menționează că în cazul de față cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Ultimele stiri

  • După gafele din ultimele săptămâni, Nicușor Dan se ascunde când aude despre dezbaterea cu Gabriela Firea
  • De ce PSD se opune taxării suplimentare a microîntreprinderilor
  • Cum scapi fără să plăteşti dacă ai spart o sticlă într-un supermaket. Regula pe care trebuie s-o ştii!
  • Victoraș Micula a mai scăpat de un dosar. L-a salvat prescrierea faptelor!
  • Alege ce citești
  • Alegerile europarlamentare, afacerea trecută sub tăcere
  • Angajaţii din România care ar trebui să se aştepte la majorări salariale în luna iunie 2024
  • Vameșii, scuturați la propriu. Controale corporale la ieșirea din serviciu
  • Criteriul de care depinde candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale 2024. L-a precizat chiar el
  • Ministrul Muncii a răspuns la o întrebare crucială privind Legea Pensiilor 2024: „Ce contează pentru pe pensie mai mare: vechimea sau contribuția?
  • Exit mobile version