AcasăNewsIncident șocant în Parcul IOR din Capitală! Un copac s-a prăbușit din...

Incident șocant în Parcul IOR din Capitală! Un copac s-a prăbușit din senin peste banca pe care stătea o femeie de 82 de ani / Care e starea victimei

copacIncident șocant în Parcul IOR din Capitală! Un copac s-a prăbușit din senin peste banca pe care stătea o femeie de 82 de ani / Care e starea victimei

O femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost rănită, după ce un copac s-a prăbuşit în parcul IOR din Sectorul 3 al Capitalei.

Femeia a fost scoasă înainte că echipajele de salvare din cadrul inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov să ajungă la faţa locului. Ea a fost transportată la spital.

Femeia a fost transportată la spital cu răni

Conform oficialilor ISU Bucureşti Ilfov, incidentul a avut loc duminică după-amiază, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje de intervenţie, precum şi ambulanţa SMURD.

Înainte de sosirea echipajelor, femeia fusese scoasă de sub copac. Aceasta are aproximativ 80 de ani, era conştientă in urma incidentului şi a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență București.

Vântul puternic a pus la pământ un copac în Parcul IOR din Sectorul 3. Mai multe persoane se aflau în zonă, iar femeia a fost prinsă sub copac, potrivit G4media. Imagini de la locul producerii incidentului au fost postate pe un grup de Facebook din Sectorul 3 al Capitalei, acolo unde se află Parcul IOR.

Vântul a pus la pământ mai mulți copaci din Capitală

În total, ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, ISU B-IF a gestionat 11 intervenții in Bucuresti. Acestea au constat în îndepartarea a nouă copaci, a unui stalp si a unui element de constructie desprins de pe fatada unei cladiri. Au fost avariate 3 autoturisme, mai transmite sursa citată.

„Un caz deosebit a fost înregistrat in jurul orei 17:30, când am intervenit pentru acordarea primului ajutor, pentru o persoana în vârstă de 82 de ani, rănită de căderea unui copac, în Parcul IOR.
Victima a fost găsită in stare de conștientă, prezenta hemoragie la nivelul unui membru inferior. După stabilizare la fața locului a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenta București de un echipaj SABIF. Resurse ISUBIF alertate: două ambulanțe SMURD, Moto SMURD, o autospecială de stingere.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență fiipregatit.ro”, se arată într-un comunicat al ISU București – Ilfov.

author avatar
Andreea Vlad
405 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger