AcasăNewsBătaie în toată regula între două eleve din Târgu Jiu. Și-au împărțit...

Bătaie în toată regula între două eleve din Târgu Jiu. Și-au împărțit pumni și picioare chiar în timpul orei de sport – VIDEO

eleveBătaie în toată regula între două eleve din Târgu Jiu. Și-au împărțit pumni și picioare chiar în timpul orei de sport - VIDEO

Două eleve de clasa a VIII-a de la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu s-au luat la bătaie, vineri, în incinta unității de învățământ.

Bătaia între cele două fete de 14 ani a avut loc în incinta sălii de sport, după ce ambele s-au provocat să se ia la bătaie.

Două eleve din Târgu Jiu și-au împărțit pumni și picioare în timpul orei de sport

Una dintre fete, cea care este și învingătoarea bătăii la care au asistat și câțiva colegi, ar mai fi avut astfel de fapte la activ. Incidentul a fost filmat chiar pe telefonul celei care spune că astfel a răspuns la provocare.

Nu se cunoaște cum au ajuns fetele în sala de sport, dacă era oră, și unde era profesorul.

După ce imaginile au fost publicate pe rețelele sociale, Inspectoratul de Poliției al județului Gorj s-a autosesizat, iar acum desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment, în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea de lovire sau alte violențe.

„La data de 28 aprilie a.c., polițiștii Biroului Siguranța Școlară s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că ieri, 27 aprilie, în incinta unui liceu din municipiul Târgu Jiu, în timpul orei de educație fizică, două eleve, de 14 ani, s-ar fi agresat fizic, în urma unui conflict spontan.În cauză sunt continuate verificările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis IPJ Gorj.

De asemenea, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, a fost întrunită o comisie care va stabili care vor fi luate față de cele două eleve.

author avatar
Andreea Vlad
555 afisari

6 COMENTARII

  1. Trebuie transferați la Liceul Teoretic Jean Monnet din București pentru reeducare

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger