Cauta

Pentru o viata sanatoasa, consumati zilnic minimum 2 litri de lichide si o friptura pe lava!

E ultima fita in materie de barbecue: friptura pe lava!

Bompas si Parr se apuca de barbecue

Bompas & Parr’s, sau mai bine zis Sam Bompas si Harry Parr, doi tineri bucatari vizionari din Marea Britanie au reusit sa gateasca o friptura excelenta folosindu-se de lava unui „vulcan artificial” creat de o echipa de cercetatori de la Universitatea Syracuse din New York. Cei doi au utilizat un echipament special si un flux de lava incandescenta artificiala, care a atins temperaturi de peste 1.000 de grade Celsius. „E cea mai buna friptura pe care am facut-o vreodata in viata mea”, spune Chef Bompas, care apreciaza ca gatitul pe lava e periculos, dar aduce beneficii: „Cand gatesti carne pe gratar, te umpli de fum si nu esti chiar atat de sigur ca ai parte de o mancare sanatoasa. In schimb, cand gatesti pe lava, utilizezi caldura pura si beneficiezi rapid de o friptura sigura. O clipa de neatentie, insa, te poate costa, iar fripturile vor fi mai multe”.[youtube]zb1o4c5yqt8[/youtube]

Ultimele stiri

  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Exit mobile version