Cauta

Noua religie a globalizării: Chrislamul!

Cu o viteză nemaivăzută, omenirea se îndreaptă spre profețirea chintesenței globalizării – o singură lume, o unică religie! Minciuni sfruntate? O nebunie? Teoria conspirației? Nimic din toate astea, atunci când mesajul este transmis clar și răspicat de instituții precum Organizația Națiunilor Unite sau Biserica Catolică! Papa Francisc a chemat toate cultele într-o rugăciune comună pentru „reflecție, speranță și credință” în data de 14 mai, care de anul acesta încolo va fi celebrată drept Ziua Chrislamului, noua religie a globalizării!

Când Francisc I a invitat credincioșii din lumea întreagă să se roage la comun pe 14 mai, într-un masiv efort global masiv de a pune capăt pandemiei de Covid-19, unii doar au zâmbit, iar mulți au trecut mai departe, nebăgând în seamă mesajul Vaticanului.

Catolicismul s-a unit cu Islamul în 2019

De fapt, a fost mai mult decât un mesaj. A fost un semnal al instaurării noii religii mondiale! Iar ONU s-a și repezit să aplaude/ îmbrățișeze inițiativa liderului catolic. Sub ștampila ONU, „Documentul privind fraternitatea umană pentru pacea mondială și conviețuirea împreună” capătă greutate, dar mai ales legitimitate; să nu uităm că, în februarie 2019, la Abu Dhabi, Papa Francisc a semnat acest document de înfrățire în prezența Marelui Imam al al-Azharului, șeicul Ahmed el-Tayeb.

La un an de la semnarea documentului, toți liderii religioși ai planetei sunt invitați să-I ceară lui Dumnezeu binecuvântarea pentru protejarea omenirii în vremea pandemiei de Covid-19.

Inițiativa ca 14 mai să fie o zi de rugăciune comună aparține ONU, cu Vaticanul săgeată. Numele Chrislam nu a fost ales întâmplător. El combină creștinismul romano-catolic cu islamul și iudaismul apostat.

Ce este Abrahamic Faiths Initiative

Presa americană îi spune Chrislam, dar Organizația Națiunilor Unite i-a găsit deja un nume oficial: Inițiativa Credințelor Avraamice! A, să nu uităm, noua religie a globalizării are și o conducere superioară, un „guvern” numit Înaltul Comitet al Fraternității Umane.

Secretarul General al ONU, António Guterres, și-a exprimat deja sprijinul pentru „momentul de reflecție, speranță și credință” din 14 mai: „Am acceptat propunerea Înaltului Comitet al Fraternități Umane, astfel încât credincioșii tuturor religiilor se vor uni spiritual pe 14 mai într-o zi de rugăciune, post și fapte de caritate pentru a-L implora pe Dumnezeu să ajute omenirea să depășească pandemia de coronavirus”.

Melinda Gates poartă o cruce întoarsă

Într-un interviu acordat jurnalistei Savannah Guthrie despre criza globală Covid-19, Melinda Gates, soția co-fondatorului Microsoft, Bill Gates, spune că există „câțiva candidați buni” referitor la cercetătorii care s-au apropiat de descoperirea unui vaccin.

Făcând lobby pentru ca populația planetei să îmbrățișeze o nouă identitate (un ID digital),  Melinda Gates s-a afișat în fața camerelor de filmat purtând la gât un lănțișor cu o cruce întoarsă (răsturnată), spre stupefacția producătorilor de la Today Show, dar mai ales a telespectatorilor!

Simbolismul este nelipsit în ideologia grupurilor Illuminati, Noua Ordine Mondială etc, iar crucea întoarsă arată exact disprețul celor care o poartă față de tot ce înseamnă ideologia creștină.

Culmea este că Melinda Gates a mers la școală catolică, iar ea și soțul ei, miliardarul Bill Gates, și-au crescut copiii în doctrina religiei catolice. În același timp, însă, să nu uităm că familia Gates finanțează Planned Parenthood, organizație care există pentru a sacrifica copiii încă din uterul mamelor!

Ultimele stiri

  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Exit mobile version