Cauta

Microsoft schimbă nivelul. Cipuri implantate pentru tranzacții cu criptomonede!

Compania Microsoft trece la un alt nivel și ajunge tot mai aproape de ID-ul digital pentru care face lobby (de fapt, pune presiune) Bill Gates. Colosul din IT a depus actele să obțină brevetul patentării unui cip (dispozitiv) conectat la corpul omenesc și care permite „titularului” să tranzacționeze cryptomonede!

Este SF, o scenă din Star Trek? Nu, doar viitorul pe care îl gândește Microsoft. Nicio altă companie din lume nu s-a grăbit să facă pasul spre digitalizarea totală a individului, însă tocmai asta este particularitatea care aduce diferența în cazul Microsoft. Gigantul controlat de familia Gates împinge lucrurile dincolo de puterea de înțelegere; cine pricepe, se adaptează schimbărilor ce vor veni.

Brevet pentru un dispozitiv atașat corpului uman care permite cumpărarea și vânzarea de criptomonede. Oau! Cu alte cuvinte, activitatea corpului, asociată cu o sarcină furnizată unui utilizator extern, poate fi folosită într-un astfel de proces de tranzacționare monetară.

Datele privind activitatea corporală vor fi generate pe baza activității organismului detectat de serverul extern. Cuplat la cipul/ dispozitivul implantat în subiect (utilizator), sistemul, adică serverul, verifică dacă activitatea corpului îndeplinește condițiile stabilite pentru tranzacționarea de criptomonede.

Poate că a anunțat public „divorțul” de Microsoft, dar miliardarul Bill Gates rămâne „creierul” din spatele companiei, mintea care controlează tot ce iese din serve.

În timp ce le vorbește oamenilor despre un termen de 18 luni pentru realizarea unui vaccin global, Bill Gates are grijă să patenteze un cip care interacționează cu pulsul, temperatura și undele cerebrale ale corpului omenesc, în scopul de a controla întreaga activitate financiară a „subiectului”.

Microsoft Cryptocurrency System” este ultima „fiță” dezvoltată de acest colos din IT. Adică, încă un pas spre ID-ul digitial pe care îl tot impune omenirii Bill Gates, omul de afaceri folosind orice prilej pentru a vorbi interlocutorilor despre avantajele acestui sistem de control al populației.

Ultimele stiri

  • Cum a reacţionat Cristian Popescu Piedone când a văzut că, în cel mai recent sondaj Avangarde, Gabriela Firea i-a „luat faţa”
  • Frisoane la vârful UE. Ordin de cenzură totală pentru platformele online
  • Ce se întâmplă cu impozitele românilor după ce va fi introdus salariul minim european. Acest tip de leafă schimbă tot!
  • Dom’ Nic, mateinul cârcotaș
  • Salarii de 2.000 euro în România, dar românii nici nu vor să audă de aceste locuri de muncă: „Pleacă să muncească afară”
  • Gata și cu eolienele din Sudul țării. Afectează ariile naturale protejate
  • Veste bună pentru această categorie de pensionari. Vor putea ieşi la pensie mai repede, dar cu o condiţie. Proiect în Parlament
  • Cea mai mare păcăleală a lui Nicușor Dan: în 2024, bucureștenii se spală cu apă încălzită la ibric
  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Exit mobile version