Cauta

Marina Almasan, divort cu credit de la banca

„National” prezinta detalii incredibile din culisele celui mai mediatizat divort din ultimele zile: Almasan – Socaciu. Acuzata ca l-a lasat pe drumuri pe deputat, relizatoarea Tv a dezvaluit cotidianului nostru ca s-a achitat cu varf si indesat fata de fostul sot si ca a facut credit la banca pentru a-i da acestuia jumatate din contravaloarea vilei din Dorobanti.

Marina Almasan a preferat sa faca un nou credit, in loc sa se imprumute la noul ei iubit, milionarul Georgica Cornu

Deputatul Victor Socaciu poate fi considerat un actor desavarsit. Descumpanit si cu o sacosica plina cu haine in mana, el s-a dus zilele trecute la viitorul camin: o casa inca neterminata, situata in comuna prahoveana Cornu. Cu tristete in suflet, el a povestit unor jurnalisti ca deocamdata sta cu chirie si ca spera sa reuseasca sa acceseze un credit, pentru a-si luat o garsoniera micuta in Capitala, ca sa poata fi mai aproape de serviciu.

Deputatul Socaciu a obligat-o pe fosta sotie sa-i dea partea de avere, ca sa evite vanzarea casei

Reporterii „National” au aflat insa ca lucrurile stau cu totul altfel si ca deputatul n-a parasit domiciliul conjugal doar cu o sacosa cu haine, ci si cu buzunarele pline. Potrivit surselor noastre, Victor Socaciu i-ar fi fortat mana Marinei Almasan, determinand-o sa faca un credit pentru a-i da jumatate din contravaloarea vilei, pe care ar fi supraevaluat-o.

Pana nu demult, realizatoarea tv si artistul politician formau o familie fericita

Pentru a evita vanzarea casei din Dorobanti si pentru a scapa definitiv de fostul sot, realizatoarea Tv s-a dus la banca si a imprumutat suma ceruta de Socaciu, incheind partajul in urma cu cateva zile.

„Cu banii pe care i-am dat eu, poate sa-si cumpere o vila”

Contactata ieri de reporterii „National”, Marina Almasan a confirmat informatiile si s-a aratat dezgustata de atitudinea fostului sot. „Cu banii pe care i-am dat eu, poate sa-si cumpere o vila in Bucuresti, nu o garsoniera. Asa este, am facut un imprumut si i-am oferit jumatate din pretul casei, care a fost supraevaluata. Victor si-a primit partea, a fost un partaj cat se poate de avantajos pentru el. Povestea asta ma scarbeste… Acum constat si eu ca asta este omul langa care am stat 15 ani”, a declarat Marina Almasan, care acum are de achitat doua imprumuturi bancare: unul facut in 2005 pentru casa, si cel recent, pentru a-i da lui Socaciu banii ceruti. Culmea, Marina Almasan, care a fost formata ca om de televiziune si lansata pe sticla de jurnalistul Mihai Tatulici, a evitat sa-i ceara banii respectivi noului ei iubit, milionarul Georgica Cornu, cu care formeaza deja un cuplu, preferand sa se indatoreze la banca.

Ultimele stiri

  • Mai multe cutremure de gradul 4, produse în România
  • Iohannis se întâlnește astă seară cu Joe Biden
  • Florin Piersic, transferat de la Cluj în Capitală
  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Exit mobile version