AcasăNewsMarcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, în vizită la Kiev. Ce au discutat...

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, în vizită la Kiev. Ce au discutat cu președintele ucrainean / Zelenski, mesaj după vizita oficialilor români – FOTO/VIDEO

ucrainaMarcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, în vizită la Kiev. Ce au discutat cu președintele ucrainean / Zelenski, un nou mesaj după vizita oficialilor români - FOTO/VIDEO / foto: facebook.com/CiolacuMarcel

Premierul Nicolae Ciucă, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au făcut, marţi, o vizită oficială în Ucraina, unde au avut întâlniri cu prețedintele ucrainean Volodimir Zelenski, cu premierul Ucrainei şi cu preşedintele Radei Supreme.

Programul vizitei a inclus vizitarea localităților Borodianka și Irpin, din proximitatea capitalei Kiev, puternic afectate de bombardamente.

foto: facebook.com/CiolacuMarcel

Ciucă și Ciolacu, vizită în Ucraina fără Cîțu

Premierul Nicolae Ciucă a transmis că România sprijină aspiraţiile Ucrainei de integrare în Uniunea Europeană şi a reiterat disponibilitatea de a oferi ajutor refugiaţilor.

La rândul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat că bombele nu vor opri niciodată triumful Binelui asupra Răului. Liderul PSD a pledat pentru drepturile românilor din Ucraina și a subliniat rolul regional pe care România este pregătită să îl joace în procesul de reconstrucție de după război.

Și fostul premier, liberalul Florin Cîțu, anunțase că va merge în această vizită la Kiev, dar nu a fost prezent.

foto: facebook.com/CiolacuMarcel

Ce a postat Zelenski pe Facebook, după întâlnirea cu oficialii români

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit, într-un nou discurs, despre întâlnirea pe care a avut-o cu premierul Nicolae Ciucă, el precizând că Ucraina şi România împărtăşesc o viziune comună cu privire la perspectivele şi ameninţările la adresa unităţii europene.

„Premierul României a făcut o vizită la Kiev. I-am mulţumit pentru susţinerea politică şi pentru apărare. Am discutat nu doar despre cooperarea bilaterală dintre statele noastre şi activitatea comună pentru protejarea libertăţii în Europa, dar şi despre cooperarea la nivelul UE. Împreună cu România, împărtăşim o viziune comună asupra perspectivelor şi ameninţărilor la adresa unităţii europene, în special în regiunea Mării Negre. Am convenit să muncim împreună şi mai mult pentru a asigura securitatea în regiunea noastră”, a spus Zelenski.

Acesta a mai postat pe Facebook un mesaj în care mulțumește delegației din România. „Astăzi, la Kiev, m-am întâlnit cu prim-ministrul României, Nicolae Ciucă. Fiecare astfel de vizită este un semnal important de solidaritate cu poporul ucrainean. Apreciem sprijinul României pentru apărare, ajutorul umanitar și o poziție clară în politica de sancțiuni. Așteptăm cu nerăbdare să sprijinim viitorul Ucrainei în Uniunea Europeană”, a scris Zelenski pe rețeaua de socializare.

author avatar
Andreea Vlad
392 afisari

7 COMENTARII

  1. MARESALUL ANTONESCU SE INTALNEA CU HITLER, CAND HITLER CUCERISE EUROPA. GEN. CIUCA SI CIOLACU DE LANGA BUZAU S-AU DUS LA ZELENSKI, CIRCARUL EUROPEI, DISTRUGATORUL PROPRIEI TARI.

    DOAMNE, CE VREMURI SI OAMENI DE RAHAT AM AJUNS SA AVEM. SI TOTUSI HITLER A CAZUT RASUNATOR. SI TOTUSI ZELENSKI VA FI PIATRA DE MOARA DE LA GATUL LUI CIUCA..CIOLACU ORICUM NU CONTEAZA!
    BAGATI TARA IN RAZBOI PENTRU UN CIRCAR? MAMELUCILOR!

    • Ziare.com UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
      SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE . FALSI JURNASITI DE PE ZOAIE.com

  2. Si totusi marea surpriza a lui Dumnezeu asupra lumii vine de la Rasarit! Usor cu pianu pe scari cu toata propaganda nebuna si ticaloasa. Ucraina e pregatita din 2010 de catre SUA sa devina arma impotriva Rusiei. Cum sa faci din poporul tau, care are peste 40% rusi arma satanistilor?…De aia Catu Matu este atat de zelenkist…Soros cere pretul corect slugilor pe care le-a naimit! Mercenarii presei, mercenarii armatelor, mercenarii popoarelor…IUDA CELOR 30 DE ARGINTI…De la Iohannis pana la ultimul scrib imbecilizat de foame si incultura…SELECTIA NATURALA! VREMEA TRIERII OMULUI DE MAIMUTA OM.

  3. Lemnos spre penibil limbajul din mesajul ” prețedintelui ” universal Zele, cum bine a scris greșit national.ro

  4. Slugile au primit ordin de la stăpân și s-au executat! Dezgustător cât de jos sunt acești indivizi, vai de capul nostru cine e în „fruntea” țării….

  5. Un drogat de la Kiev sa intilnit cu niste impostori din guvernul care a distrus Romania ,cheltuiesc banii publici si expun securitatea Romanie in interesul Diavolului Americ mai bine il luau si pe Citu la Kiev sa traga si el pe nas cu gunoiul mascarici Jeglensky

  6. Problema e alta ,avem doi obezi din Romania langa un ucrainean,ma rog,ce tine la silueta chiar si in razboi.Ciuca,Ciolacu .mai usor cu gratarele si carnea fratilor vostri cu sorici,fratiori ,manca-v-as.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger