AcasăȘTIRI EXTERNEVolodimir Zelenski a spus lumii întregi despre ce a vorbit cu liderii...

Volodimir Zelenski a spus lumii întregi despre ce a vorbit cu liderii americani care l-au vizitat la Kiev

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Suma colosală pe care o cere Zelenski de la Banca Mondială și FMI / Foto: Facebook

Volodimir Zelenski a declarat luni că apreciază „asistența fără precedent a Statelor Unite pentru Ucraina”. Şeful de stat de la Kiev a fost vizitat de secretarul de stat american Antony Blinken și secretarul american al apărării Lloyd Austin.

Biroul lui Zelenski a emis o declarație în urma unei întrevederi.

Urmează noi sancţiuni pentru Rusia

Volodimir Zelenski şi liderii americani au discutat, în principal, despre o nouă serie de sancţiuni impuse Rusiei.

Aș dori să îi mulțumesc președintelui Biden personal și în numele întregului popor ucrainean pentru poziția sa în susținerea Ucrainei, pentru poziția sa personală clară.

Vreau să mulțumesc întregului popor american, precum și Congresului pentru sprijinul lor bicameral și bipartizan. O vedem. Îl simțim.

Înțelegem care ar trebui să fie următorii pași în acest drum. Și ne bazăm pe sprijinul partenerilor noștri”, a declarat Zelenski.

Zelenski l-a chemat şi pe Biden la Kiev

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a îndemnat pe liderul american Joe Biden să viziteze Ucraina şi a reiterat faptul că nu este dispus să cedeze teritoriu în estul ţării pentru a pune capăt războiului cu Rusia.

Întrebat la CNN dacă ştie dacă preşedintele american are planuri să viziteze Ucraina, Zelenski a răspuns:

Cred că o va face. Însă este decizia sa, bineînţeles, şi depinde de situaţia de securitate. Dar mă gândesc că el este liderul SUA şi de aceea ar trebui să vină să vadă genocidul”.

author avatar
Andrei Ștefan
742 afisari

5 COMENTARII

  1. Noi românii, mai avem führër conducător,președinte sau cum i’o zice? Sau JELINSKI este El Lider Maximo în Ro și pe Mapamond?!

  2. Bai jidanski de Zelenski, bai actorasule ambulant, toti stim ca te ascunzi tot timpul in acel bunkar de langa granita poloneza, asa ca lasa gargara, bai trombonistule ratat, esti numai un jeg criminal, si atat !! Vezi sa lupti pana la ultimul ukro-na-zi imputiti contra rusnacilor aia salbatici, cand ai ajuns la penultimul, ne anunti si pe noi !! Bai, toti ti-au zis cand ajungi la cifra de maxim 10 milioane de ukro-n-azi, ti-ai indeplinit planul satanist dat tie de elitele globaliste, asa ca da-i bataie, mai ai multi de omorat din poporul acela care nu e al tau, bai jidanule sub acoperire !! Ha ha ha 🙂 Nu uita, la iarna vine si Iarna Nucleara pe la voi, acolo langa Kiev, pana atunci o sa experimentati si o micuta Foamete, numai asa, sa te simti si tu mai cu stomacul plin, bai gaozarule userist nazxist ukro-na-zi !! Bai ordinarule de jidanski, cu totii stim ce de laboratoare ale mortii aveti voi sub Azovstal, in Mariupol, asa ca aia e, o sa scape numai care poate !!

  3. Gunoiul drogat Jeglensky trage pe nas prea mult SLAVA COCAINA si victorie pentru Rusia care poate sa salveze aceasta lume nevinovata de diavolul NATO

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger