AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Ce VIDEO a putut posta Zelenski pe Internet! Filmarea...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Ce VIDEO a putut posta Zelenski pe Internet! Filmarea a fost ștearsă după câteva minute

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Ce VIDEO a putut posta Zelenski pe Internet! Filmarea a fost ștearsă după câteva minuteRĂZBOI ÎN UCRAINA. Ce VIDEO a putut posta Zelenski pe Internet! Filmarea a fost ștearsă după câteva minute / Sursa FOTO: Facebook.com

Ucraina se chinuie de aproape două luni să țină piept rușilor. Cele 54 de zile de război trecute de la declanșarea invaziei (24 februarie) și-au lăsat amprenta și asupra președintelui Volodimir Zelenski.

În mai toate imaginile apărute, Zelenski este vizibil îmbătrânit, semn că încercările prin care trece țara au lăsat urme.

VIDEO controversat postat de Zelenski

Liderul de la Kiev este o prezență destul de activă pe rețelele de socializare. Zelenski s-a folosit foarte mult de platformele YouTube, TikTok, Twitter, Instagram, Facebook pentru a ajuta cauza țării sale.

O înregistrare video postată duminică seară de Volodimir Zelenski pe rețelele de socializare a stârnit multă îngrijorare. Vizibil obosit, președintele ucrainean a ridicat multe semne de întrebare cu privire la starea sa emoțională.

Zelenski, schimbat de război

În imagini apare Zelenski stând în biroul prezidențial de la Kiev. Președintele este vizibil tulburat, pare îngrijorat. Vorbește nedeslușit, parcă în șoaptă, și arată spre cameră o serie de documente. În același timp, privește spre un o ramă foto cu familia sa. Pe imagini se mai observă o statuetă și drapelul Ucrainei.

Nu se știe motivul pentru care Zelenski a urcat acest video pe Internet. Însă, interesant este faptul că el a șters filmarea la scurt timp după ce a postat-o!

Volodimir Zelenski nu și-a mai văzut familia de la începutul războiului. Acesta ține legătura cu soția sa, Olena, și cei doi copii doar prin intermediul telefonului.

author avatar
Andreea Vlad
2.693 afisari

10 COMENTARII

  1. HAIDE CA ERA MATOL! CE DRACU PROSTITI LUMEA?! NU SE VEDE CA E BEAT MANGA…DE ATATA CONDUS TARA PRIN CLIPURI VIDEO….CIRCARUL LUMII!

  2. Nu era beat. S-a gandit la proasta de Andreea Vlad „jurnalista” la PUTInational.ro si i s-a facut scarba sa tot vezi cum, javrele pupincuriste rusesti incearca sa prosteasca lumea si idioti care viseaza profetii dupa lungi spirale energetice in aburii de bautura contrafacuta care le canta in struna.Sub fiecare tufa de pe marginea drumului sta ascuns un „profet” care , doar el stie mersul universului si se da de ceasul mortiii sa ne salveze. Chiar nu mai sunt locuri libere la spitalele de psihiatrie?

    • Asta ma intreb si eu cand iti citesc comentariul. Chiar nu mai sunt locuri la spitalele de psihiatrie pentru psihopatii ca tine?

  3. Marfa e buna ! Asfultati-ma , sunt profesor pe prafuri . Are gesturi de puritate ridicata

  4. E actor, joacă. Toți sînt actori politici dar Zelensky e și actor de scenă.
    Totul e circ, teatru.
    Destui sovietici de rînd ar recunoaște camera din care filmează și ar ști clădirea. Numai armata rusă, nu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger