Cauta

Marcel Ciolacu despre PSD: „Mai rău nu se poate. Electoratul ne-a dat galben, Dragnea a plătit cu pușcăria”

Marcel Ciolacu, care mai deține funcția de lider al PSD Buzău, a declarat joi că partidul a făcut „greşeli mari”, iar electoratul i-a arătat cartonaşul galben.

<strong> <strong><a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagmarcel ciolacu title=Marcel Ciolacu data wpil keyword link=linked>Marcel Ciolacu<a> președintele Camerei Deputaților Sursa foto Twitter<strong>

Ciolacu consideră că PSD a ajuns la „fundul răului”. „Am acumulat atâta răutate asupra noastră în doi ani şi jumătate. Noi am plătit electoral, Dragnea a plătit pentru că e la puşcărie”. Social-democraţii buzoieni s-au întâlnit joi în cadrul Conferinţei Extraordinare a-şi alege delegaţii la congresul extraordinar de săptămâna viitoare. Delegaţia cu 140 de oameni va fi formată din primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni şi simpli membri de partid.

„Schimbarea guvernului Grindeanu e una dintre marile greşeli si schimbarea Guvernului Tudose, de asemenea, deşi sunt subiectiv pentru că am făcut parte din el. Vom vedea după congres ce se va întâmpla, într-un for mult mai larg ce se va decide. Referitor la vot,  vom lăsa probabil votul la liber al delegaţilor, mai mult ca sigur nu le voi cere sa urmeze un anumit vot”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Totodată, preşedintele Camerei Deputaţilor a mărturisit că Partidul Social Democrat a ajuns într-un punct din care nu poate coborî mai mult: „Avem o radiografie exactă a judeţului şi eu cred că mai rău nu se poate. Am ajuns la fundul răului. Am acumulat atâta răutate asupra noastră în doi ani şi jumătate. Noi am plătit electoral, Dragnea a plătit pentru că e la puşcărie. Ce s-a întâmplat a fost un duş rece care a fost folositor PSD. Poate era nevoie de aşa ceva”.

Ciolacu a recomandat membrilor de partid o autoevaluare pentru schimbări care să facă bune formațiunii, și a constatat că „doamna Dăncilă” „o modificare totală”, pe care o vede „un om descătușat de o anumită presiune” și asupra căreia crede că stă responsabilitatea de a face ordine în PSD.

Ultimele stiri

  • Scene înspăimântătoare în SUA. Patru poliţişti ucişi şi alţi patru răniţi, într-un schimb de focuri – VIDEO
  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • Exit mobile version