Cauta

Liviu Dragnea, leu in USL, mielusel la Cotroceni

Initiativa secretarului general al PSD de a infiinta si conduce un megaminister al Administratiei, care sa inglobeze mai multe institutii cu bugete astronomice, nu le-a picat bine multora.

Liviu Dragnea incearca sa nu atraga prea mult atentia Cotrocenilor

Astfel ca pana si proprii colegi de partid au ajuns la concluzia ca Liviu Dragnea  „a inceput sa se intinda cam mult”. Iar daca in PSD se ascut deja cutitele, liderii factiunilor rivale pazindu-si spatele mai mult ca oricand,  partenerul de proiect al „baronului” de Teleorman, nimeni altul decat Crin Antonescu, a preferat sa se desolidarizeze, in fata colegilor, de latura financiara a „fabricii de bani”.

Victor Ponta si Crin Antonescu se intreaba si ei care va fi traiectoria colegului Dragnea

Numai ca in toata aceasta stare tensionata, dupa cum sustin sursele noastre, temerea cea mare a lui Liviu Dragnea este cu totul alta decat piedicile tovarasilor de drum.

Mai are timp?

Traian Basescu, un presedinte pe care nu toti rivalii politici vor sa-l supere

Invataturile „Mioritei” par mai actuale ca oricand, cel putin in sanul coalitiei de guvernare.  Pentru ca daca luptele fratricide dintre liberali sunt la ordinea zilei, nici la PSD lucrurile nu stau mai roz. Mai ales dupa ce activitatea „efervescenta” din ultima vreme a lui Liviu Dragnea i-a scos din sarite pe multi dintre proprii colegi de partid. Care, mai in gluma, mai in serios, au inceput sa se intrebe pe fata, rautaciosi, ca „o vrea nea Liviu sa faca multe, dar sa vedem daca o mai avea si timpul necesar”! Cert este ca planurile de marire ale secretarului general al PSD de a deveni unul dintre cei mai puternici oameni din Romania au provocat adevarate crize de isterie printre fruntasii pesedisti, in frunte cu Victor Ponta, cel care a sesizat deja cutitul pe care Dragnea se pregateste sa i-l infiga in ceafa. Iar faptul ca “baronul” de Teleorman si-a ales partener de drum si de impartit castigurile pe presedintele liberal a inflamat si mai mult spiritele in PSD.  Numai ca Antonescu, prudent, a facut pasul inapoi si, dupa cum sustin sursele noastre, a aruncat „pisica” viitoarei „fabrici de bani” in ograda lui Liviu Dragnea, afirmand ca demersul i-ar fi apartinut acestuia in exclusivitate.

Sa nu-l fulgere „Zeus”!

Pe de alta parte, fruntasii PSD se tem ca prin gestionarea fondurilor uriase ale unor institutii care vor fi inghitite de viitorul minister al Administratiei, care urmeaza sa fie condus de Dragnea, acesta chiar ar ajunge sa aiba painea si cutitul in partid. Asa ca pe langa reprosurile violente sau pe sestache pe care i le aduc, incearca sa saboteze cum pot scoaterea partii de Administratie din cadrul Ministerului de Interne, adica primul pas al planului lui „nea Liviu”. Care are insa cu totul alte griji pe cap. Pentru ca, daca nu pune prea mare pret pe atacurile din PSD, si chiar lasa sa se vada ca vanzoleala din jurul sau il lasa rece, cu totul altfel stau lucrurile cand vine vorba de posibila reactie a presedintelui Traian Basescu. Cel care, la randul sau, pare tot mai interesat de terenul castigat de Dragnea in razboiul pentru conducerea propriului partid. Si cu „gonacii” DNA pe urme, secretarul general al PSD pare profund  preocupat, chiar obsedat,  sa nu agite prea mult apele Cotrocenilor. Astfel ca prin partid se vorbeste ca Dragnea a ajuns sa nu mai umble cu maruntis la el, de frica sa nu-l trasneasca „Zeus”.

Ultimele stiri

  • Mai multe cutremure de gradul 4, produse în România
  • Iohannis se întâlnește astă seară cu Joe Biden
  • Florin Piersic, transferat de la Cluj în Capitală
  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Exit mobile version