Cauta

Liviu Dragnea face pe ministrul de Interne

Porecla de „Damblaua” cu care s-a ales Ioan Rus din partea lui Radu Mazare nu a avut in nici un caz darul de a-i usura ardeanului misiunea din fruntea Ministerului de Interne.

Liviu Dragnea (foto) incearca sa il faca pe la spate pe ministrul Ioan Rus

Mai ales ca, din informatiile intrate in posesia noastra, un alt „baron local”, insusi presedintele Asociatiei Consiliiilor Judetene, nu se sfieste sa-l sfideze pe fata pe colegul sau de partid.

Ioan Rus

Practic, Liviu Dragnea se comporta ca si cum el ar fi de fapt ministrul de Interne, in plus lucrandu-i deja informational pe oamenii loiali premierului Victor Ponta.

Rabdare pana la toamna

Imediat dupa venirea USL la putere, puternicii lideri ai PSD din teritoriu au incercat sa-si plaseze oamenii de incredere in Guvernul Ponta. Numai ca premierul a rezistat tuturor presiunilor, desi, se spune, Liviu Dragnea pregatise deja organigrama de conducere a Ministerului de Interne. Esecul acestei restaurari a generalilor din vechea garda l-a nemultumit vadit pe influentul presedinte al CJ Teleorman, care le-a promis totusi sprijin apropiatilor pentru accederea la importante functii ale structurilor din sistem. Insa doar din toamna, cand gruparea Dragnea se lauda ca va da atacul decisiv si va prelua in forta Ministerul de Interne si unele servicii secrete. Pana atunci, oamenii din jurul lui Ponta sunt atent monitorizati, cu „mijloacele specifice”  ale „militienilor” de altadata.

Dosare pentru functii

In acelasi timp, dupa cum sustin sursele noastre, mai multi anchetatori si procurori care lucreaza la cazuri in care sunt implicati importanti lideri ai PSD  au fost contactati neoficial de diverse cunostinte care le-au propus un targ. Si anume sa nu–si bata prea mult capul cu aceste dosare si atunci vor fi pastrati pe functii sau, de ce nu, chiar avansati, stergandu-se astfel cu buretele trecutul lor portocaliu.

Ultimele stiri

  • 1 MAI, ziua în care MICII sunt la mare căutare! Unde se mănâncă cei mai buni mititei la noi în țară?
  • Poliţişti de frontieră, înjunghiaţi de traficanţii de migranţi într-o parcare de pe A1/Au fost trase mai multe focuri de armă
  • O autostradă din China s-a prăbușit. Cel puțin 19 morți/Imagini impresionante de la locul dezastrului – VIDEO
  • Zeljko Kopic: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din clubul Dinamo!”
  • Diana Șoșoacă poate candida la Primăria Capitalei. „Răsturnare de situație! Mi s-a admis candidatura!”
  • Noi vești despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Unde se află internat marele artist
  • Simonis, despre candidatura lui Popescu Piedone. „Ar trebui să se gândească, poate, la un exit”
  • Comunicat de presă Comuna RADOVAN
  • Publicarea anuntului de autorizatie de construire intr-un ziar de larga raspandire – este necesara?
  • Marcel Ciolacu anunță toleranță zero pentru „păcănele”. Începe marea curățenie!
  • Exit mobile version