Cauta

Liderii Yakuza, prinsi la furat pepeni

Cea mai periculoasa organizatie criminala din Asia a ajuns de nerecunoscut, cu o parte dintre liderii Yakuza dedandu-se la mici furtisaguri. Gainarii pentru care altadata nici nu se sinchiseau, dar in prezent nu sunt altceva decat o lupta disperata pentru supravietuire fizica.

Intrebati de ce nu se revolta de ce nu parasesc organizatia toti liderii Yakuza au raspuns la unison Din loialitate

Yakuza trece prin cea mai dificila perioada a existentei sale. Inechitate sociala din sanul „sindicatului” este atat de adancita incat liderii din provincie ajung sa fure mancare pentru a trai de pe o zi pe alta.

„South China Morning Post” scrie ca Yakuza a ajuns sa numere putin peste 30.000 de membri, cu mult sub cifrele raportate in trecut de politia japoneza. Din cate se pare, explicatia sta in aceasta inechitate sociala, caci sefii de la orase sunt in continuare rasfatati si puternici, in timp ce liderii din teritoriu se zbat in saracie, pierzandu-si respectul in fata membrilor de la baza ierarhiei. Cazul lui Masato Gunji a facut Yakuza de ras: sef de banda in Nagoya, Masato a fost arestat in timp ce incerca sa fure mancare dintr-un supermarket!

„Praduim recoltele, sa avem ce manca”

Si acesta nu e un caz singular. Un alt lider Yakuza, care controleaza o grupare afiliata puternicului clan mafiot, a vorbit sub protectia anonimatului pentru televiziunea NHK, povestind greutatile cu care se confrunta. Ca sa supravietuiasca, au atacat satele, praduind recoltele taranilor. „Sa avem ce manca”, o afirmatie ce i-a socat pe reporteri. Ba, mai mult, exista lideri Yakuza care dau iama in bostanariile niponilor. Din acest motiv, numerosi fermieri s-au organizat, deja, in „batalioane” si seara de seara ies pe camp sa-si pazeasca pepenii.

Ultimele stiri

  • Dom’ Nic, mateinul cârcotaș
  • Salarii de 2.000 euro în România, dar românii nici nu vor să audă de aceste locuri de muncă: „Pleacă să muncească afară”
  • Gata și cu eolienele din Sudul țării. Afectează ariile naturale protejate
  • Veste bună pentru această categorie de pensionari. Vor putea ieşi la pensie mai repede, dar cu o condiţie. Proiect în Parlament
  • Cea mai mare păcăleală a lui Nicușor Dan: în 2024, bucureștenii se spală cu apă încălzită la ibric
  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Tragedie în ziua de Florii 2024, la Mamaia: un bărbat de 50 de ani s-a înecat în mare!
  • Scriitorul Nicolae Iliescu va fi înmormântat marți, la Cimitirul Străulești 2
  • Telefonul tău te ascultă în timp ce vorbeşti cu apropiaţii, iar informaţiile ajung în online. Iată cum dezactivezi „funcţia-spion”!
  • Exit mobile version