Cauta

Klaus Iohannis a plecat la distracţie, la doar o zi după tragedia de la Institutul Matei Balş! (FOTO)

klaus iohannis

Klaus Iohannis a plecat la distracţie, la doar o zi după tragedia de la Institutul Matei Balş!

Preşedintele ţării a plecat la distracţie, la doar o zi distanţă după tragedia de la Institutul Matei Blaş din Capitală, în urma căreia au murit 6 persoane, din cauza incendiului declanşat acolo.

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost filmat sâmbătă pe pârtia de schi de la Păltiniș, la doar o zi după tragedia de la Spitalul Matei Balș din Capitală.

iohannis schi
Iohannis a invitat şi jurnaliştii la schi

Șeful statului a preferat o zonă familiară, cea din stațiunea sibiană Păltiniș, acolo unde mergea des și în vremea când era primar al Sibiului.

Iohannis a invitat şi jurnaliştii la schi

Klaus Iohannis a fost surprins în timp ce cobora pârtia de la Păltiniş (Sibiu). Jurnaliştii l-au abordat pe şeful statului, iar el i-a invitat şi pe ziarişti la schi.

Cum e la schi, domnule președinte?„, a sunat întrebarea unui cameraman. „Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi. Zăpada e destul de bună astăzi. Vă doresc o zi frumoasă”, a fost răspunsul lui Klaus Iohannis.

Escapada de la munte a șefului statului are loc la doar o zi de la tragedia de la Institutul Matei Balș din Capitală, acolo unde au murit 6 oameni, iar alții se află în stare gravă.

Cum a reacţionat Iohannis după tragedia de la Balş?

O zi foarte tristă astăzi, cu tragedia care s-a întâmplat aici. Ce pot să spun este că îmi pare foarte rău. Transmit condoleanțe familiilor îndoliate, iar celor care au fost aici în saloane le doresc însănătoșire grabnică.

Am discutat încă de când au fost anunțate forțele de intervenție în permanență cu cei care au condus intervenția și până în momentul de față am primit toate datele care sunt certe.

A fost o intervenție foarte complicată, s-a reacționat extrem de rapid. În foarte puține minute a fost stins focul, însă din păcate pentru câțiva a fost prea târziu. Totuși, țin să felicit forțele de intervenție pentru promptitudine„, a declarat, vineri, Klaus Iohannis.

Ultimele stiri

  • Ayatollahul Iranului amenință: „Dacă avem și cea mai mică dovadă, vom reacționa dincolo de orice imaginație!” (VIDEO)
  • Cât te costă o noapte de cazare la mare cu „Litoralul pentru toţi”. Programul, în perioada 31 mai – 20 iunie
  • Prețuri de lux la restaurantele din București. Cât costă să iei masa în oraș. De banii ăștia, faci un city-break la Milano!
  • Cu „dedicaţie” de la Guvern, pentru şoferi: benzina şi motorina se scumpesc, de la 1 iulie 2024! Cât cresc accizele
  • Descoperire misterioasă la Giza. Ce ascund piramidele egiptene
  • Băsescu, reacție tranșantă: „România reușește în ultima vreme să facă o figură de prostălăul Europei”
  • România, ţară exotică! Ce au început să cultive agricultorii noştri
  • Pompierii, în alertă! Incendiu la o magazie din Portul Constanţa. Focul se manifesta pe o suprafaţă de peste 400 de metri pătraţi
  • Breaking news: Ebrahim Raisi, președintele Iranului, a murit în accidentul de elicopter! (VIDEO)
  • Poza Zilei
  • Exit mobile version