Cauta

DEZVĂLUIRI. Cu cine a fost Florian Coldea la Dubai Untold/Întâlnire-ȘOC pe aeroport, la îmbarcare! – VIDEO

Discuție între fostul șef-adjunct al Serviciului Român de Informații (SRI), Florian Coldea, și jurnalista Anca Alexandrescu, în aeroport, de față cu alți români. Dialogul a fost filmat.

Despre fostul șef din cadrul SRI se aflase recent că a fost la Untold, în Dubai. Mai nou, la întoarcerea în țară, Coldea s-a nimerit să se întâlnească, în aeroport, cu ziarista Anca Alexandrescu, de la Realitatea Plus. Astfel că au ajuns să dialogheze fix pe aeroport.

Anca Alexandrescu i-a pus mai multe întrebări lui Coldea, de față cu oamenii aflați pe scaune, în sala de așteptare din aeroport. Acesta a părut să aleagă să nu răspundă concret la ce voia să afle jurnalista de la el. Discuția a fost filmată, iar imaginile au fost postate de Anca Alexandrescu pe pagina sa de Facebook. E însă de notat faptul că jurnalista a susținut că a fost făcută „ticăloasă” de Coldea, înainte să înceapă filmarea.

Anca Alexandrescu: „A ținut neapărat să vină să mă salute”

Domnul Coldea a avut ghinionul (sau norocul) de a veni la București în același avion cu mine! A ținut neapărat să vină să mă salute și să mi spună că este cu fiica în vacanță! Mi a spus că ticăloșia are o limită…

Ce i am răspuns și ce l am întrebat de față cu toți românii vedeți aici! Întreaga poveste și alte imagini diseară de la 21! Mă urc în avion și voi decola în câteva minute!”, a scris Anca Alexandrescu, pe pagina sa de Facebook, luni dimineață, 19 februarie.

Incident cu Diacomatu, la Dubai

De altfel, jurnalista a fost cea care a „detonat bomba” de presă, anunțând pe contul ei de Facebook prezența lui Coldea la Untold Dubai. Lesne de înțeles, dezvăluirea a fost preluată de presa din țară, iar jurnalistul clujean Liviu Alexa a dat și alte detalii despre ce alte nume au mers la Dubai. Mai mult, așa s-a aflat și despre un incident în care a fost implicat Coldea, fostul șef-adjunct al SRI. Cu nimeni altul decât Sergiu Diacomatu, fost șef la ANRP.

„Dar mai era cineva care nu il scapa din ochi pe Coldea. Sergiu Diacomatu, fostul PMP-ist ce a fost sef la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), caruia Coldea i-a troznit un dosar penal de care Diacomatu a scapat cu greu.

Sursele mele mi-au spus ca aseara Diacomatu era la un pas sa il flocaie urat de tot pe Coldea, Coldea a facut pe el, caci Diacomatu era deja lansat. Au intervenit repede niste catei de-ai securistului, dar tot s-a lasat cu pahare de bautura aruncate dupa pensionarul securici si cu niste injuraturi si scuipati bine plasati.

L-am sunat si pe domnul Diacomatu azi dimineata, sa il intreb ce a fost pe acolo. Cumva relaxat, Diacomatu mi-a declarat:

«Acuma, eu ca sa va spun, domnule Alexa, dumneavoastra sunteti un jurnalist foarte informat, asa o fi daca ziceti. Eu eram obosit dupa multe ore nedormit, mie mi s-a parut ca am varsat din greseala un pahar pe domnul Coldea, mai mult nu imi aduc aminte».

Dupa incident, Coldea s-a tirat intr-o parte mai linistita a salonului VIP, ca sa aiba de unde fugi daca s-ar mai fi ivit probleme”, a dezvăluit Liviu Alexa, citat de gandul.ro.

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version