AcasăMONDENCe părere are Florin Călinescu despre Gheboasă şi Untold 2023: "Dacă asta...

Ce părere are Florin Călinescu despre Gheboasă şi Untold 2023: „Dacă asta înseamnă progres, să fie sănătoși”

Florin Călinescu a vorbit şi el despre scandalul Gheboasă la Untold 2023. Reamintim că prestația trapper-ului pe scena festivalului de la Cluj a împărțit țara în două.

Multe persoane au criticat versurile melodiei „Dă-i țiganca” pe care trapperul a fredonat-o, iar reacțiile au fost destul de aspre.

Călinescu crede că trapp-ul nu e de Gheboasă

Actorul acesta consideră înregimentarea publicului adevărata problemă. Cât despre Gheboasă, părerea sinceră a lui Florin Călinescu a constat în faptul că domeniul muzical nu i se potrivește.

Eu nu am o problemă cu festivalul, cum trebuie să se desfășoare el. Eu nu mai am cum să schimb părerea mea despre muzică. Mie mi se pare periculoasă înregimentarea publicului.

Vin niște oameni acolo și pun niște computere la treabă. Am înțeles că se și consumă niște lucruri p-acolo. Dacă asta înseamnă progres, să fie sănătoși. Eu nu spun că trebuie să cântăm în continuare Yellow Submarine.

Băiatu în sine (Gheboasă-n.r.) nu are nici o treabă cu povestea asta numită muzică. Dar dacă în sală sau pe stadion vin consumatorii acestui gen, ce treabă am eu să-mi dau cu părerea?

Că erau mulți minori acolo e problema părinților lor. La ora aia. E și vacanță. Lumea în general se duce într-o parte pe care nu mai stau eu s-o analizez acum că nu am avut și nu am genul ăsta de apetență”, a declarat Florin Călinescu la Antena 3.

871 afisari

10 COMENTARII

 1. s-a sclerozat si besinosul asta ,scandalul este creat sa se mai puna restrictii la oameni , cui nu-i place sa nu se uite , vrajeala ca deranjeaza oamenii care , culmea au platit bilet sa fie deranjati , este pentru cei cu creier neted .

 2. Minorii nu sunt numai problema parintilor ci si a oeganizatorilor.
  Ar trebui reatrictionat accesul la fel ca filmele difuzate in televiziune.
  Ca parintele sa stie si sa isi asume raspunderea.
  Mai au sa descrie mizeriile in public prin „cantari” de „artisti”..
  Un untold rusinos.
  La fel ca.micul primar clujean.

 3. Ha ha ha, bai Calinescule, il doare pe pitikul clujean pe undeva de tine, si de ce zici tu !! Pitikul ala ratat rachitelean primeste in fiecare an de la hotii mafiotii care organizeaza Untold minim 100 de mii de iepuroi, numai pentru ca ii lasa sa isi faca damblaua pe acolo prin Parcul Central, unde se faca trafic de faina de cea mai buna calitate, importata direct din Columbia si Peru !! Iar cei car enu stiu, si brunetul ala brazilian de ghebosu e un dro=gat ordinar !! ha ha ha 🙂 Auzi acolo, cica a luat aminda de 1 mie de lei, iar el a luat de la Untold 10 mii de iepuroi !! Hai, bai tefeleilor, si anul viitor avem un pod din San Fran de vanzare, il dam ieftin, numai 1 milion de dolari !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Horoscop – duminică, 10 decembrie 2023. Sfat pentru toţi nativii: bucuraţi-vă de micile plăceri ale vieţii!

Horoscopul zilei de duminică, 10 decembrie 2023, ne atenţionează că ar trebui să ne bucurăm de micole plăceri ale vieţii. Berbecii sunt brutal de...