Cauta

Jessica Simpson naste cu 30 de bodyguarzi la capatai

Cantareata Jessica Simpson se pregateste intensiv pentru clipa in care o va aduce pe lume pe fetita ei, Maxwell. Diva a inchiriat deja o aripa a spitalului Cedars-Sinai si a incheiat un contract generos cu o firma de paza si securitate.

Jessica Simpson si iubitul ei, Eric Johnson, se grabesc sa o primeasca pe Maxwell cum se cuvine

Cantareata Jessica Simpson (31 de ani) conduce detasat in topul celor mai extravagante vedete care au devenit sau se pregatesc sa devina mame. Blonda, care peste doar cateva saptamani o va aduce pe lume pe fiica ei, Maxwell, a investit deja o avere considerabila in pregatirea marelui eveniment. Potrivit unor surse din apropierea cantaretei, aceasta a planuit o nastere de diva, care a costat-o pana acum doua milioane de dolari. Urmand exemplul lansat de colega ei de breasla Beyonce, Jessica a inchiriat o aripa a spitalului Cedars-Sinai, din Los Angeles, pentru a se asigura ca are parte de intimitatea pe care si-o doreste. Moftul a costat-o aproximativ 500.000 de dolari, dar nu-i bai, ca are Simpson de un scoate banii. Cea mai mare parte a investitiei facute de Jessica va merge, insa, pe onorariile celor 30 de bodyguarzi care o vor veghea pe artista in timpul nasterii. Pentru a se asigura ca e bine pazita de armata de garzi de corp, artista a acceptat sa scoata din buzunar 1.318.500 de dolari. Jessica, insa, nu va ramane cu gaura in buget, incat planuieste sa vanda primele fotografii ale bebelusului cu  patru milioane de dolari. n

Beyonce, nastere de 1, 3 milioane de dolari

Beyonce a inchiriat un etaj de spital pentru a naste in liniste

Cantareata Beyonce a vrut sa se asigure ca fetita ei, Ivy Blue Carter, va veni pe lume in conditii de maxima securitate. Din acest motiv, artista a inchiriat tot etajul al patrulea al spitalului newyorkez unde a nascut, contra a 1, 3 milioane de dolari. In plus, Beyonce  i-a obligat pe medici si asistente sa isi inchida telefoanele mobile pe durata nasterii si a solicitat ca toate camera de supraveghere sa fie oprite.

Ultimele stiri

  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Tragedie în ziua de Florii 2024, la Mamaia: un bărbat de 50 de ani s-a înecat în mare!
  • Scriitorul Nicolae Iliescu va fi înmormântat marți, la Cimitirul Străulești 2
  • Telefonul tău te ascultă în timp ce vorbeşti cu apropiaţii, iar informaţiile ajung în online. Iată cum dezactivezi „funcţia-spion”!
  • Afacerile care pun, de azi, lacătul pe uşă. Legea intră în vigoare!
  • FCSB este noua campioană a României
  • Horoscop de Florii – duminică, 28 aprilie 2024. Nativii caută să se liniştească, dar vor întâmpina probleme
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Drogul „neobișnuit de puternic” care a băgat Anglia în alertă. Un om a murit, iar alți opt sunt la spital
  • Exit mobile version