Cauta

Gusa, umilit ca ultimul sclav

Acum cateva zile, sub semnatura lui Catalin Tache, ziarul National facea cunoscut numele celui care ar fi urmat sa fie candidatul Partidului Realitatea pentru functia de presedinte. Poate chiar si presedinte, intr-un final: Ioan Aurel Pop, presedintele Academiei Romane.

Marele consultant politic a aratat ce poate

Rolul lui Cozmin Gusa si al lui Rares Bogdan ar fi fost sa arunce pe piata stirea, la momentul oportun, calculat cu multa grija. Si, in egala masura, sa-i asigure publicitate candidatului, sa se ocupe de campania lui.

Rating cat PIB-ul Romaniei

E cea mai proasta alegere a celor care au pus la cale partidul, avand in vedere ca, in dorinta lor prosteasca de iesi cu ceva in fata, cei doi inchipuiti l-au dat in primire si pe Iohannis ca urma sa-l numeasca pe Dacian Ciolos premier. Cand spun cei care au pus la cale partidul, nu ma refer la Hoandra si alti patrioti de televiziune, nici la Gusa si Rares Bogdan, cei doi Heckel si Jeckel ai politicii de talk-show cu rating cat PIB-ul Romaniei. Mic, mic de tot. Ma refer la finantatorii externi si zic sa fim discreti si sa nu intram in amanunte.

Dupa ce l-a injurat pe Ghita

Socoteala finantatorilor nu s-a potrivit cu cea a cuplului de pacalici. Pe cei doi i-a mancat limba si au inceput sa vorbeasca inainte de termen, exact cat sa afle si ziarul National. Scandalul a fost gata. Telefoane cu urlete, cu tambalau mare cat China, ca s-a aflat. Finantatorii au zis ca a intarcat balaia, ca s-au lins pe bot de bani. Dar, cumva, situatia trebuia remediata. Asa se explica de ce Cozmin Gusa a intrat in direct la Romania TV, televiziunea pe care o injura cu patos. De cabluri, de bani, de monitoare si de Sebastian Ghita.

I s-a frant spatele

Show-ul a devenit repede sublim. Andreea Cretulescu se facea ca nu stie ce este ziarul National, desi acesta are 21 de ani de cand e pe piata. Era ba un site, ba un ceva despre care nu e sigura ca a auzit. Iar Gusa era de-a dreptul lovit de extaz ca o poate lauda pe Cretuleasca si emisiunile ei. Cata iubire, ce pupaturi, ca un 69 mediatic, de s-ar inventa, unde linsul condurilor stapanei promite un orgasm cosmic. Tot mediatic, normal. Ca Gusa a batut campii fericit, fasa a mai tine cont de umilinta pe care a trebuit sa o inghita, n-ar fi fost nimic. Mie, cel mai mult mi-a placut show-ul pe care l-a oferit. Avea ceva din demnitatea ramei care incearca sa stea drepti la drapel, dar i se frange spatele.

Ultimele stiri

  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Exit mobile version