Cauta

Fostul profesor de la „Jean Monnet”: Ceea ce a facut aceasta fata m-a dus intr-o stare deprimatoare

Fostul profesor de sport de la Liceul „Jean Monnet” din Capitala, Dan Octavian Visan, acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o minora, a povestit, in emisiunea „Ultimul cuvant”, de la B1 TV, cum a aflat de invinuirile aduse de eleva, dar si cat de greu i-a fost in momentul in care a fost dus in arest.  „O scuz, nu am cum s-o iert”, a spus Visan despre tanara care a sustinut ca ar fi violat-o.

(foto: captura B1TV)

Fostul profesor de sport a explicat ca el a organizat excursia la Predeal. „Intotdeauna profesorii de sport sunt mai organizati (…) Am organizat eu aceasta excursie. (…) Aveam ore cu ea (eleva care l-a acuzat de viol-n.r), era clasa a XI-a, venea la sport”, a spus Visan, duminica seara, in emisiunea realizata de Ion Cristoiu la B1TV.

Intrebat daca a avut vreun semn (de la alte cadre didactice sau de la elevi) ca fata urma sa depuna o plangere impotriva lui, profesorul a raspuns: „Sub nicio forma nu-mi sta mie in caracter sa abuzez, din punct de vedere fizic, din punct de vedere deontologic, fata de o eleva, fie si de un elev. Va spun cu mana pe inima si cu cea mai mare certitudine ca niciodata n-am crezut ca se va ajunge la asa ceva. N-am auzit absolut nimic. Ne salutam pe holuri, unii dintre ei (elevi-n.r) spuneau ca vor sa mai mearga cu mine intr-o excursie”, a spus Dan Octavian Visan. Fostul profesor de sport a declarat ca a mai vorbit cu eleva, dupa excursie, dar ca nu a mai avut ore cu aceasta.

Visan a spus ca a aflat de la conducerea liceului ca a fost acuzat de viol. Tanarul de 27 de ani a povestit ca momentul in care a fost dus in arest a fost foarte greu pentru el. „Mi s-au inmuiat picioarele. Ceea ce a facut aceasta fata m-a dus intr-o stare pur si simplu deprimatoare, m-a demoralizat total. Am vazut cum prin fata ochilor visele mele se sterg”, a spus Visan. Intrebat ce i-ar spune elevei care l-a acuzat de viol, daca ar intalni-o, fostul profesor a raspuns: „As privi-o si as intreba-o ‘de ce?’ O scuz, nu am cum s-o iert, nu am puterea asta sa iert”, a afirmat Visan.

Fostul profesor de la Liceul „Jean Monnet”, Octavian Visan, a fost eliberat sub control judiciar, la sfarsitul saptamanii trecute, din Penitenciarul Rahova, in urma hotararii Tribunalului Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o eleva minora. Visan a stat in arest preventiv din 18 noiembrie 2011.

Ultimele stiri

  • Mai multe cutremure de gradul 4, produse în România
  • Iohannis se întâlnește astă seară cu Joe Biden
  • Florin Piersic, transferat de la Cluj în Capitală
  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Exit mobile version