Cauta

Focuri de arma pe strazile Capitalei

Doua atacuri armate au avut loc succesiv, marti si miercuri, pe strazile din Bucuresti. Un barbat si-a impuscat sotia, si un ofiter SPP s-a sinucis, tragandu-si un glont in inima.

Florinel<br >Sorinel<br >Iancu<br >45 de<br >ani şi a<br >împuşcat<br >mortal<br >soţia<br >Mirela<br >Luminiţa<br >Iancu<br >31 de ani

Ciudata succesiune de intamplari cu focuri de arma, in plin Bucuresti. Usor-usor, incepem sa semanam cu Vestul Salbatic.

Un barbat si-a impuscat sotia care lucra la o agentie de turism in Capitala. Femeia a murit marti, dupa ce a fost impuscata cu un pistol cu bile. Mirela Luminita Iancu, in varsta de 31 de ani, se afla la serviciu, iar partenerul de viata a fost cel care a ucis-o cu sange rece. Se pare ca cei doi erau certati, iar barbatul a venit la agentia de turism unde lucra sotia lui si s-au certat din nou. Dupa cearta aprinsa, barbatul a impuscat-o in cap pe femeie. Medicii nu au mai putut face nimic. Ulterior, barbatul a fost gasit mort si el acasa de catre politisti, intr-o comuna din Calarasi. Autoritatile sustin ipoteza ca barbatul s-a sinucis. Barbatul, pe nume Florinel Sorinel Iancu, in varsta de 45 de ani, detinea legal arma.

Impuscat in piept, ofiterul SPP a murit la Spitalul „Bagdasar-Arseni”

Barbatul care s-a impuscat in piept, in timp ce era pe strada, in zona Tineretului-Sincai din Capitala, a murit la Spitalul „Bagdasar-Arseni”. Purtatorul de cuvant al Serviciului de Protectie si Paza, Bogdan Onea, a declarat ca barbatul era ofiter SPP. Onea a precizat ca ofiterul SPP avea 38 de ani, era casatorit si avea un copil. „In zona Bulevardului Tineretului, un barbat a comis un act de autoagresiune, impuscandu-se in piept. A fost transportat de urgenta la spital”, au spus oficiali din Politia Capitalei. In conditiile in care barbatul este militar, politistii au informat Parchetul Militar, care va deschide un dosar in acest caz.

Ultimele stiri

  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!
  • Horoscop – sâmbătă, 27 aprilie 2024. Chiar şi în weekend, mai mulţi naitivi îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional
  • Iliescu riscă închisoare pe viață. Cum a întâmpinat-o pe prima procuroare care se ocupă de dosarul mineriadei
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Erdogan îl amână pe Biden. Nu mai are loc întâlnirea de pe 9 mai
  • Traian Băsescu explică unde s-a produs întârzierea aderării la Schengen: „Eram intrați de 10 ani”
  • Gabriela Firea neagă acuzațiile cum că planurile urbanistice de sector din mandatul său ar fi fost ilegale: „Vorbe în vânt!”
  • Exit mobile version