Cauta

Firea vrea dezbatere cu Dragnea, pe buget: „Sa vada o tara intreaga cine minte”

Ca sa se lamureasca toata lumea cum e cu cifrele din bugetul alocat in acest an Capitalei, edilul il provoaca, practic, pe liderul PSD la o confruntare televizata. Gabriela Firea le declara locuitorilor Bucurestilor ca va lupta „cu aceasta monstruozitate de buget” si ii cere presedintelui social-democrat sa „nu se mai ascunda dupa Olguta, Codrin si Doinita”, respectiv in spatele declaratiile social-democratilor Vasilescu, Stefanescu si Pana.

In ciuda declaratiilor lui Dragnea, Firea continua sa acuze ca bugetul Primariei Generale a fost redus cu aproape un sfert. Drept urmare, da de inteles ca lucrurile s-ar putea lamuri intr-o confruntare fata in fata, la un post TV. „Il invit pe Dl Dragnea la o dezbatere publica, cu cifrele si dovezile pe fata, la orice televiziune doreste, oricat de prietenoasa cu el. Sa vada o tara intreaga cine minte si cine spune adevarul. A taiat aproape 25% din bugetul Primariei Capitalei (180 milioane de euro) si spune senin ca bucurestenii nu vor fi afectati, pentru ca a suplimentat repartitia de bani la sectoare. O mare manipulare! Dl Dragnea se face ca nu stie ca Primaria Capitalei si cele 6 primarii de sector au prin lege atributii diferite si, deci, facturi de platit diferite. Primaria Capitalei plateste pentru toti locuitorii din Bucuresti (…)”, sustine Gabriela Firea, luni dimineata, intr-un mesaj transmis pe Facebook.

Social-democrata acuza o razbunare si ii asigura pe locuitorii Capitalei ca e gata sa se adreseze inclusiv forurilor externe. „Ceea ce face acum Dl Dragnea prin Legea Bugetului este falimentul Capitalei Romaniei dintr-un singur motiv : sa se razbune pe mine, pentru ca am avut curajul sa-i spun ca izoleaza tara si distruge echipa politica. Dovedeste ca ii uraste pe bucuresteni, pentru ca ei vor avea cu 25% mai putine servicii publice, daca Bugetul va fi votat in forma actuala de Parlament. Le garantez locuitorilor din Bucuresti, cu sau fara buletin de Capitala, ca voi lupta cu aceasta monstruozitate de buget, si ne vom adresa tuturor forurilor interne si externe”, conchide Firea, nu inainte de a-i cere sefului sau de partid „da nu se mai ascunda dupa Olguta, Codrin si Doinita! Sa vina el personal sa explice de ce vrea haos in Capitala!”

Ultimele stiri

  • Mai multe cutremure de gradul 4, produse în România
  • Iohannis se întâlnește astă seară cu Joe Biden
  • Florin Piersic, transferat de la Cluj în Capitală
  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Exit mobile version