Cauta

Examen de Titularizare 2011: Vezi candidatii eliminati pentru tentativa de frauda

itularizare 2011: Mai multi candidati eliminati pentru tentativa de frauda, desi subiectele pentru examen de titularizare 2011 cu probe scrise pentru ocuparea posturilor didactice din invatamantul preuniversitar de stat au fost transmise si preluate in conditii de securitate de catre toate cele 155 de centre de examen si de catre inspectoratele scolare judetene. In cadrul examenului de titularizare s-au aplicat toate procedurile electronice de securitate. Proba programata astazi, 13 iulie, a inceput in conditii normale, la ora 10.00, conform graficului initial, a anuntat ministerul Educatiei.

Examen de Titularizare 2011

Examen Titularizare 2011 Botosani: 196 de profesori care isi depusesera dosarele de inscriere nu s-au mai prezentat la examenul de titularizare sustinut miercuri, 13 iulie, potrivitAdevarul. Reprezentantii Inspectoratului Scolar Botosani au declarat publicatiei citate ca absenteismul se explica prin supravegherea cu camere video a probelor scrise.

Examen Titularizare 2011 Calarasi: Zece cadre didactice au abandonat proba scrisa si au iesit din examenul de titularizare, spunand ca subiectele sunt foarte grele.

Examen Titularizare 2011 Giurgiu: Cinci candidati au fost dati afara din examen in Giurgiu,dupa ce au fost prinsi incercand sa copieze la proba scrisa pentru ocuparea posturilor/catedrelor vacante din invatamantul preuniversitar.

Examen Titularizare 2011 Salaj: Zeci de candidati din Salaj s-au retras din examenul de titularizare, dupa o ora, transmite Adevarul. Cei care au abandonat examenul s-au plans ca subiectele sunt dificile, ca programa a fost modificata cu doar o luna inainte de examen si ca prin barem s-a majorat ponderea subiectului de metodica.

Examen Titularizare 2011 Bucuresti: Trei candidati au fost eliminati din examenul de titularizare 2011, in Bucuresti, pentru tentativa de frauda. Doi dintre ei au fost prinsi cu telefoane mobile asupra lor, iar unul a fost surprins de supraveghetori cu fituici si carti.

Sursa: Hotnews.ro

Ultimele stiri

  • Modificarea pe care o vor găsi călătorii ce tranzitează Gara de Nord
  • Panică într-un bloc dintr-o localitate din Iași. Explozie urmată de incendiu/Mai mulți oameni, evacuați – VIDEO
  • Cine sunt pensionarii care se vor alege cu o „leafă” de 6.800 lei după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Cel mai „de lux” turist al ţării, într-o nouă călătorie scumpă. Klaus Iohannis a plecat într-o vizită în SUA
  • Ce a văzut un român pe bonul fiscal de la restaurant: „Sunt eu bătut în cap și nu mai înțeleg cum funcționează?”
  • Mii de oameni rămaşi, de Paşte, fără apă. Ce s-ar fi întâmplat de s-a ajuns în această situație
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru a doua zi de Paşte. Ce trebuie să faci pentru noroc şi prosperitate
  • Un incendiu care a izbucnit la Piaţa Rahova a blocat circulaţia în Bucureşti! A luat foc un magazin Economat (VIDEO)
  • Cutremur în România, în a doua zi de Paște. Ce magnitudine a avut seismul
  • Ploile torențiale și grindina au făcut prăpăd în prima zi de Paşte! Au fost trimise mesaje RO-Alert (VIDEO)
  • Exit mobile version