Cauta

Elenei Udrea i se pregateste un puci

Organizatia PDL Bucuresti sta pe un butoi de pulbere. O spun chiar democrat-liberalii din Capitala, care nu exclud posibilitatea ca Elena Udrea sa cada victima acestor tensiuni.

De cand nu mai este ministru, Elena Udrea este vanata de adversarii din partid

Pe modelul pesedistilor, care invoca tot felul de pretexte pentru a curata partidul de personajele incomode, democrat-liberalii intentioneaza sa profite de campania electorala pentru a-si regla conturile. Astfel, profitand de faptul ca Elena Udrea nu se mai afla in fruntea Ministerului Dezvoltarii si Turismului, adversarii din partid i-au pus gand rau.

Sacrificata in numele partidului

Vasile Blaga nu a fost niciodata de acord ca Elena Udrea sa preia sefia PDL Bucuresti

Folosindu-se de sondajele care il dau deja castigator pe Sorin Oprescu, vechea garda pedelista, care nu s-a impacat niciodata cu gandul ca Elena Udrea a preluat sefia celei mai importante organizatii a partidului, intentioneaza sa puna de un puci la nivelul filialei din Capitala. „ Povestea este mai veche, dar cel mai rau au lucrat-o cat timp a fost plecata in Spania.  Oficial, se va spune ca schimbarea este in beneficiul partidului. In realitate, stim cu totii ca sunt cativa pedelisti importanti care vor  sa o scoata din joc”, ne-au declarat surse din cadrul PDL Bucuresti. In context, a fost amintit si avertismentul  pe care Vasile Blaga i l-a transmis colegei sale de partid, atunci cand aceasta a fost unsa sefa peste democrat-liberalii bucuresteni: „Daca vom castiga Bucurestiul, succesul va fi al intregii organizatii, daca vei pierde, infrangerea va fi a ta. De aceea ai mare grija”.  Dincolo de discutii din partid, zvonul este alimentat si de demisia din echipa PDL Bucuresti a Danielei Lutu, cunoscuta ca apropiata a Elenei Udrea. Plecarea acesteia este considerata de o parte dintre pedelisti drept un semnal ca Udrea va fi mazilita.

Udrea nu renunta neam la politica

Desi a fost supusa la multe situatii “jenante si umilitoare”, Elena Udrea nu are de gand sa se retraga din politica. “Cred ca asta ii innebuneste pe foarte multi. Cat o sa cred despre mine ca sunt un om care vrea sa faca lucrurile cu buna credinta, o sa raman in politica, spre disperarea unora”, le transmite Udrea adversarilor sai.

[poll id=”218″]

Ultimele stiri

  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Exit mobile version