Cauta

Update. Elena Udrea, dusă de urgență la spital, de la penitenciar/ Ce spune iubitul acesteia: „Se pare că a cedat în urma…”

(sursa foto: facebook/Elena Udrea)

O informație de ultimă oră o vizează pe Elena Udrea, fostul ministru aflat în spatele gratiilor, urmare a condamnării în dosarul „Gala Bute”.

UPDATE: După ce s-a aflat că fosta șefă de la Ministerul Turismului a fost dusă din penitenciar la UPU Ploiești, iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a făcut câteva declarații despre situația acesteia. E vorba de o primă reacție a bărbatului, după anunțul că Udrea a ajuns la spital.

Iubitul Elenei Udrea: Nu le poate duce singură pe toate

”Mi s-a adus și mie la cunoștintă de către personalul de la Târgșor Ploiești faptul că Elena a fost dusă de urgență la UPU Ploiești. Nu am apucat în cursul zilei de astăzi să vorbesc cu ea pentru că înteleg că s-a întâmplat de dimineață.

Se pare că a cedat în urma acestor evenimente, abuzuri petrecute în ultimele luni împotriva ei, și oricât de puternică ar fi… nu le poate duce singură pe toate! Femeia aceasta în momentul de față se află în pușcărie, în urma unor dosare și decizii absolut ilegale. Este departe de familie, departe de copil și departe de ideea de a i se face dreptate!”, a transmis Adrian Alexandrov, potrivit romaniatv.net.


Udrea a fost dusă joi la spital, la Ploiești, după ce i s-ar fi făcut rău. Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost dusă cu ambulanţa de la penitenciarul Târgşor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, după ce a leşinat, potrivit news.ro.

Din câte au transmis oficialii Serviciului de Ambulanţă Prahova, apelul la 112 pentru o femeie în vîrstă de 49 de ani a venit de la Penitenciarul Târgşor la 11:36.

„La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare”, potrivit sursei citate.

Nu se cunosc pentru moment mai multe detalii despre starea Elenei Udrea.

Ultimele stiri

  • Traian Băsescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: „Liderii statelor NATO se feresc să fie șantajați”
  • Guvernul României, pus la colţ! Trebuie să plătească 42 de milioane de euro către băieţii deştepţi din energie
  • Mai este profitabil să investeşti într-un apartament, în 2024? Ce câştig îţi poate aduce o afacere în imobiliare
  • Breaking News: Donald Trump, condamnat! L-au găsit vinovat în procesul cu Stormy Daniels
  • Comunicat de presă Unitatea Administrativ Teritorială Județul Dolj
  • Rezultatele activității Transgaz în trimestrul I 2024
  • Horoscop 31 mai 2024 – Vă veți regăsi sănătatea și stilul de viață
  • Poza Zilei
  • Alege ce citești
  • Iohannis joacă alba-neagra cu viitorul României
  • Exit mobile version