AcasăJUSTIȚIEElena Udrea vrea să facă de râs Justiţia din România în toată...

Elena Udrea vrea să facă de râs Justiţia din România în toată Europa. Ce a pus la cale cu avocaţii ei

udrea elenaElena Udrea a aflat răspunsul de la ÎCCJ: iese sau nu din închisoare? Au analizat recurscul în casaţie

Elena Udrea are o mare speranţă la judecătorii europeni ca să iasă din închisoare. Avocaţii ei au formulat un apel la contestația în anulare asupra deciziei de condamnare a fostei blonde de la Cotroceni la 6 ani de închisoare.

Principala plângere? Că în România nu au posibilitatea să facă apel la o cale extraordinară de atac.

Au cerut sesizarea CJUE

Avocații Elenei Udrea au cerut din nou sesizarea CJUE din cauza lipsei de predictibilitate a legii din România. Se pare, totuşi, că şansele fostului ministru al Turismului ar fi minime.

Aceeași cerere i-a fost respinsă de judecători în data de 7 aprilie când a fost trimisă la închisoare. O nouă decizie se va lua în data de 23 septembrie. Elena Udrea este încarcerată la Penitenciarul Târgşor.

Udrea vrea 4,7 milioane euro

O judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti a dispus sesizarea Curţii Constituţionale cu o excepţie ridicată de Elena Udrea în legătură neconstituţionalitatea mai multor dispoziţii legale în baza cărora instanţa i-a pus sechestru pe avere, până la concurenţa sumei de 4,7 milioane de euro, în vederea confiscării speciale.

Magistratul care se ocupă ce acest caz, Corina Ciobanu, a admis cererea Elenei Udrea şi a dispus sesizarea Curţii Constituţionale cu privire la aceste prevederi legale.

author avatar
Andrei Ștefan
2.426 afisari

15 COMENTARII

  1. O nesimțită, care devine acum și isterică. O caută cu lumânarea: abea aștept noua condamnare, în dosarul „Hidroelectrica”. Și pe cele din dosarele pentru alte fărădelegile comise. O să înfunde pușcăria până la adânci bătrânețe. Pe merit!

  2. SA VEDEM CAT ESTE DE CORUPTA JUSTITIA SI MAI ALES CATALIN PREDOIU, COMPANIONUL EI LA TUNURILE P.D.L…O VIATA TRAITI SI PE FRUNTEA MAGISTRATILOR SCRIE ” CORUPT” LA CATI SI CATI DINTRE EI…
    LUPTATI PENTRU UDREA, CA EA E MAMA JUSTITIEI …ATI CREZUT CA RESETAREA VA SPALA MIZERIA SI VIERMII DIN CASA JUSTITIEI? GRESIT…COMPLICII MARILOR JAFURI ASUPRA ROMANILOR…MAGISTRATII!! AVOCATII BANDITILOR SI PROCURORII CORUPTI …PROFESORII DE DREPT, SAPATI-VA PE PIETRELE FUNERARE CA ATI SCOLIT NUMAI TALHARI CA SA FITI JUDECATI LA FEL CU EI…DUMNEZEU NU LASA NIMIC NEPEDEPSIT!

  3. „Că în România nu au posibilitatea să facă apel la o cale extraordinară de atac.”
    -ba da!

  4. eliberarea udrei , bomboana pe coliva justitiei .cei care au furat milioane trebuie eliberati ca nu suporta , gainarii trebuie sa faca pedepsele , cam asta-i concluzia .

  5. Ar trebui eliberata pe cauțiune de 4 mil Euro,
    Sa explice în fata procurorilor cum a făcut din salariul de bugetar averea enorma.

  6. Mititica.Nu ii priește pușcăria! Dar ce ii priește ei?Monte Carlo,Chanel,Paris,Hermes!!!
    In 2008 când ne au tăiat salariile și am rămas la limita subzistenței ,cum mi -a fost? Rău ,tare rău!
    Iar ei , golanii care ne conduceau ,luau șpăgi de milioane de euro!
    Lenuto, acolo este locul tau! Hoațo!!!

  7. Este femeie cu un copil, as merge pe confiscarea averii nejustificate și interzicerii unor drepturi…

  8. Când a intrat la guvernare avea vreo 200.000 lei datorie. în câțiva ani are 4,5 milioane euro. Pai și-a plătit și datoria și a acumulat câteva milioane! Ce tupeu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger