AcasăJUSTIȚIEElena Udrea a aflat răspunsul de la ÎCCJ: iese sau nu din...

Elena Udrea a aflat răspunsul de la ÎCCJ: iese sau nu din închisoare? Au analizat recurscul în casaţie

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins ca nefondate recursurile în casaţie formulate de Elena Udrea şi Rudel Obreja, condamnaţi la şase ani, respectiv cinci ani de închisoare, în dosarul Gala Bute. Decizia magistraţilor este definitivă.

Recursul în casaţie a fost ultima şansă a Elenei Udrea de a obţine anularea pedepsei de şase ani, în condiţiile în care celelalte încercări ale sale nu au avut succes.

ÎCCJ i-a respins recursul Elenei Udrea

Instanța Supremă a respins ca nefondate, recursurile în casaţie formulate de Elena Gabriela Udrea și Rudel Obreja. Obligă recurenţii condamnaţi la plata sumei de câte 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv, la începutul lunii aprilie, la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Solicitarea depusă de Elena Udrea a fost dezbătută pe 10 octombrie, când fostul ministru a fost adus în sala de judecată, însă magistraţii au avut nevoie de trei săptămâni pentru a lua o decizie în acest caz.

Udrea spune că stă ilegal în puşcărie

Avocaţii Elenei Udrea au încercat să obţină anularea condamnării în dosarul „Gala Bute”.

Eu stau ilegal în puşcărie de şase luni. Este vorba de libertatea mea. Mi se impută suma de 8 milioane lei, care reprezintă publicitatea pe care trebuie să o plătesc personal.

Cei care nu au acceptat să facă denunţuri au ajuns la puşcărie. În schimb, cei care au avut atribuţii în minister au scăpat. Nastasia şi Bute au avut interes să fie organizată gala.

Nastasia mergea la toate meciurile lui Bute. Regret că nu am avut parte de o justiţie dreaptă în România. Sper că, de data aceasta, completul de judecată nu a intrat cu decizia deja luată.

Solicit achitarea mea pentru toate capetele de acuzare”, declara, atunci, Udrea în faţa judecătorilor.

author avatar
Andrei Ștefan
752 afisari

7 COMENTARII

  1. Leano,
    Cand Tribunalul Alba a zis ca este ilegala taierea pensiei mele militare, asa cum a dispus Boc si Seitan si atunci cand Basescu a lasat steagul jos, tu ai incitat la ura impotriva pensionarilor militari si ai stabilit ca pensiile militare trebuie taiate.. Si linge .izda, chiorul securist, ti-a dat dreptate. Atunci din pensia mea de 2900 de lei mi-a fost taiata aproape jumatate si in urma demersurilor tale m-am ales cu o pensie de 1500 de lei. Si am rabdat de foame si frig si.. fara o bere, fara un vin , fara o tuica, asa cum i-ar fi stat bine unui pensionar (militar) Si tu te lafaiai in posete, pantofi si alte zdrente de mii de euro. Lenuto, . urva tati, stai bine acolo, ca mie, desi in libertate, ca militar al Armatei Romane, in acei ani in care tu ai .urvasarit pe birouul lui Basescu la Cotroceni, mi-a fost mai greu decat tie acum, acolo unde esti. Rusine sa-ti fie si sa-i fie si fetei tale, cand va intelege mama ei a fost o asemene .urva, puscariasa si depravata.
    Stai .raculuii acolo, ca nu esti de folos nimaniui, nici macar ca obiect sexual.

  2. Mi-ar fi rusine sa scot capul afara din casa, pardon puscarie, cand stiu ca EU caram milioanele de euro cu sacosa, iar amaratilor astia de romani a caror compasiune o cersiti, li se taiau pensiile si salariile de ” Laie chioru” si piticul porno, prea bunii tai impingatori din spate,( in ale serviciului trepte), nu la ce v-ati gandi unii…

  3. ZDREANTA ORDINARA, TI AMINTESTI DE VIZITA FACUTA IN JUD. GALATI ,LA AMARITII AIA PE CARE II LUASE VIITURA , ERAU IN MAL PANA LA GAT, NU MAI AVEAU DE NICI UNELE ? TU CE AI FACUT MU…IS..TO, LE AI DUS FEMEILOR PANTOFI CU TOC SI GAURELE, IAR COPIILOR LE DADEAI CATE O CIOCOLATA PRIN GEAMUL RABATAT AL MASINII…. DACA AS FI LANGA TINE , TE AS OBLIGA SA SPELI TOALETELE PUSCARIEI CU PERIUTA DE DINTI, IMPECABIL, FU.TEL.NITA JEGOASA ! SIKTIR , JAVRA !!!!!!!!!!!!!

  4. SI APROPOS ,LA CAT AI INTORS ROMANIA ASTA PE …LIN…DIC, TU AI MERITA SA STAI PE VIATA IN PUSCARIE, JUCARIA POWLII !!!!!!!!!!!!!!!

  5. O infractoare expirata o varza murata care a furat banii oamenilor saraci ,trebuia executata in public cum fac chinezii

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri