Cauta

Elena Udrea, alaturi de familie de Craciun. Declaratii dupa eliberarea din inchisoarea costaricana

„Sa nu plangi, mama”, se tanguia ea in seara condamnarii. Lipseste cumva din text „inca mai avem destui bani”?

Atat fostul ministru, cat si foata sefa a DIICOT-ului, Alina Bica, au fost lasate in libertate, dupa circa trei luni de arest.

In urma unei decizii a instantei din Costa Rica, Elena Udrea si Alina Bica au fost eliberate luni din inchisoarea in care se aflau inca din octombrie. De altfel, cele doua au parasit arestul impreuna, fiind asteptate de logodnicul Elenei Udrea. De altfel, aceasta din urma considera ca faptul ca a fost lasata sa iasa din inchisoare in Ajunul Craciunului este o „minune” facuta de Dumnezeu, pregatindu-se sa petreaca sarbatoarea alaturi de fetita si de tatal ei, Adrian, dar si mama acesteia, aflata in Costa Rica. „A fost o experienta foarte grea, de data aceasta foarte grea. Spun de data aceasta pentru ca o compar cu cea din 2015, cand am fost arestata preventiv in Romania. Mult mai greu decat atunci, pentru ca acum exista un copil, exista Eva, si despartirea de ea a fost foarte greu de suportat”, a marturisit Udrea, marti, la Antena3.

Fostul ministru a continuat prin a spune ca inca nu stie cand se poate intoarce in tara. „Vom vedea, copilul deocamdata nici nu are pasaport. Eu sunt refugiat pe considerente politice cu statut provizoriu, vom vedea, nu as vrea sa spun mai multe lucruri acum pentru ca aici, in Costa Rica, lucrurile sunt foarte sensibile si nu as vrea sa incurc ceea ce am de facut aici. Vom vedea zilele urmatoare”, a mentionat Elena Udrea.

Decizia a fost luata dupa parcurgerea formalitatilor legale si vine ca urmare a hotararii Inaltei Curti de a suspenda pedepsele primite de cele doua, pe fondul deciziei CCR in privinta completurilor de cinci judecatori.

Ultimele stiri

  • Ce a văzut un român pe bonul fiscal de la restaurant: „Sunt eu bătut în cap și nu mai înțeleg cum funcționează?”
  • Mii de oameni rămaşi, de Paşte, fără apă. Ce s-ar fi întâmplat de s-a ajuns în această situație
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru a doua zi de Paşte. Ce trebuie să faci pentru noroc şi prosperitate
  • Un incendiu care a izbucnit la Piaţa Rahova a blocat circulaţia în Bucureşti! A luat foc un magazin Economat (VIDEO)
  • Cutremur în România, în a doua zi de Paște. Ce magnitudine a avut seismul
  • Ploile torențiale și grindina au făcut prăpăd în prima zi de Paşte! Au fost trimise mesaje RO-Alert (VIDEO)
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Exit mobile version