Cauta

Exclusiv! El e bucovineanul care-l hraneste BIO pe premierul Ponta!

Cornelia Naum, mama premierul Victor Ponta, a dezvaluit joi seara, intr-o emisiune tv, ca fiul ei consuma de ceva vreme doar produse bio, alimente pe care Daciana Ponta le achizitioneaza regulat.

Cornelia Naum, mama premierului

„Victor face cura de slabire, impusa de Daciana. Mananca ceva bio, niste preparate luate nu stiu de unde, e o firma specializata”, a declarat cea care i-a dat viata actualului prim-ministru al Romaniei.

Deschide doar in week-end

Putini stiu ca una dintre firmele la care apeleaza Daciana Ponta, pentru a-si hrani barbatul, dar si pe micuta Irina – fetita cuplului – este cea detinuta de catre un producator de carne din Bucovina, devenit in ultimii ani  – cu al sau magazin din Floreasca – extrem de popular in high life-ul bucurestean.

Ion Baciu Taran, un intreprinzator sucevean din Fundu Moldovei, detine in Capitala, inca din 2008, un magazin de desfacere produse 100% naturale, pe care il deschide doar in week-end. Joia, Baciu aduce din Bucovina un camion de marfa, pe care o vinde cat ai zice peste, chiar daca preturile sunt duble fata de cele existente in magazin.

Producatorul preferat al celor cu bani

In fiecare saptamana, Daciana Ponta vine sa faca provizii de la bucovineanul Taran, dar nu este singura figura cunoscuta care ii calca pragul producatorului. De altfel  in incinta magazinului, Ion Taran si-a inramat poze cu multe celebritati care s-au transformat intre timp in clienti fideli. Produse ecologice gen costita hituita, muschi de Bucovina, salam de Baciu, cighir sau parizer de porc, fac deliciul cumparatorilor, in medie oameni cu venituri peste medie. „Cu Bucurestiul, totul a inceput in 2007. A fost invitat la un targ de produse traditionale, la Muzeul Taranului. Mi s-a spus sa aduc 500 de kilograme de preparate din carne. La inceput, mi s-a parut enorm de mult, insa s-a facut o coada la mine de m-am speriat. Toti bucurestenii ziceau ca nu gasesc nicaieri pe piata asa ceva”, declara Ion Taran intr-un recent interviu acordat ziarului „Monitorul de Suceava”.

Ion Baciu Taran si sotia Viorica

„Nu lucrez industrial!”

Desi exploateaza un abator, Baciu nu lucreaza industrial: „Am sapte oameni care produc zilnic pana in 300-400 de kilograme de preparate. Daca as mari mult productia, as forta nota in detrimentul calitatii”. Baciu lucreaza cu nepoata, sora, cumnata si cu cei doi fini, fetele ajutand la vanzare, la magazinul din Bucuresti. Dupa succesul avut la o ferma din Marea Britanie, apoi la targuri de produse bio in Belgia, Italia si Israel, Baciu bucovineanul s-a decis: vrea sa deschida un magazin si la Viena.

Ultimele stiri

  • Iohannis se întâlnește astă seară cu Joe Biden
  • Florin Piersic, transferat de la Cluj în Capitală
  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Guvernele, în foame de bani: taxele pe mașinile electrice adaugă costuri pentru cumpărători
  • Exit mobile version