Cauta

Dragnea si Grindeanu, invitati la Trump

Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu vor participa la instalarea oficiala in functie a noului presedinte american, Donald Trump. Asta in timp ce presedintele Klaus Iohannis se pare ca va urmari ceremonia la televizorul din Cotroceni.

Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu vor asista la instalarea oficiala a presedintelui Donald Trump

Dragnea si Grindeanu au fost invitati sa asiste la instalarea lui Donald Trump de catre Elliott Broidy, vicepresedintele comisiei prezidentiale de inaugurare. Iar daca tot vor merge in SUA, cei doi oficiali romani vor avea intrevederi atat cu vicepresedintele Mike Pence cat si cu generalul Michael Thomas Flynn – viitor consilier pentru securitatea nationala al SUA. Raportata la realitatile romanesti la zi, invitatia primita de Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu da un semnal bun actualei puteri si unul prost presedintelui Iohannis – care pare sa fi fost omis de americani. Pe langa faptul ca gestul demonstreaza ca americanii stiu foarte bine cine conduce Romania, el mai arata si ca parteneriatul nostru strategic cu SUA ramane in actualitate – alt semn bun data fiind complicata situatie geo-politica mondiala si problemele cu care se confrunta Uniunea Europeana. Interesant este si ca invitatia a coincis cu momentul in care Liviu Dragnea taman anuntase public ca are informatii conform carora urmeaza sa fie condamnat si bagat la inchisoare in perioada martie – aprilie a acestui an, sugerand totodata ca decizia ”a fost luata la cel mai inalt nivel din Romania”. Informatie care, odata vanturata pe piata damboviteana, este exclus sa nu fi ajuns si la urechile unor americani. Iar asta inseamna ca invitarea lui Dragnea la inscaunarea lui Trump da un al doilea semnal, si tot prost, pentru Klaus Iohannis.

Ultimele stiri

  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!
  • Horoscop – sâmbătă, 27 aprilie 2024. Chiar şi în weekend, mai mulţi naitivi îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional
  • Iliescu riscă închisoare pe viață. Cum a întâmpinat-o pe prima procuroare care se ocupă de dosarul mineriadei
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Erdogan îl amână pe Biden. Nu mai are loc întâlnirea de pe 9 mai
  • Traian Băsescu explică unde s-a produs întârzierea aderării la Schengen: „Eram intrați de 10 ani”
  • Gabriela Firea neagă acuzațiile cum că planurile urbanistice de sector din mandatul său ar fi fost ilegale: „Vorbe în vânt!”
  • Exit mobile version