Cauta

Descoperire șocantă! Polițist de penitenciar, găsit fără suflare într-o benzinărie/Se fac cercetări

sursa foto: europafm.ro

Un caz cutremurător a ajuns în atenția oamenilor legii din Vrancea. Un polițist a fost găsit fără suflare, iar acum anchetatorii fac cercetări pentru a stabili exact cum a sfârșit bărbatul în vârstă de doar 43 de ani.

Bărbatul de 43 de ani – poliţist de penitenciar – a fost găsit mort într-o benzinărie din Focşani, potrivit Antena 3. După ce s-a dat alerta la nivelul autorităților, la fața locului au ajuns atât cadre medicale, cât și polițiști.

Nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții bărbatului

S-a încercat salvarea vieții omului legii. În ciuda faptului că s-a încercat resuscitarea polițistului, manevrele medicale nu au avut, din păcate, efect, astfel că s-a declarat decesul bărbatului.

Conform sursei citate, acesta nu prezenta urme de violenţă pe corp. Poliția a deschis un dosar de ucidere din culpă și continuă cercetările.

Ce a anunțat IPJ Vrancea

În acest caz, reprezentanții IPJ Vrancea au făcut primele precizări.

„La data de 24 aprilie, ora 04:30, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că, pe Bulevardul Independenței din municipiul Focșani, se află un bărbat căzut.

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul SMURD și SAJ Vrancea care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare a persoanei după care au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon Focșani, unde, din nefericire, a fost constatat decesul”, a transmis IPJ Vrancea.

Se așteaptă rezultatele necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului bărbatului.

„La nivelul Biroului de Investigații Criminale a fost constituită o echipă operativă care a efectuat cercetarea locului faptei cât și activități și investigații specifice. Persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Focșani.

Cadavrul urmează să fie transportat la SML Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a mai anunțat IPJ Vrancea.

Din primele informații, bărbatul era poliţist în cadrul Penitenciarului Mândreşti.

Ultimele stiri

  • Horoscop – sâmbătă, 18 mai 2024. Nativii care trebuie să pună piciorul în prag şi să pretindă mai mult respect
  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Exit mobile version