Cauta

De ce vrea Radu Stroe sa-i scoata nebuni pe sefii Politiei!

Procesul de umilire a institutiei Politiei Romane continua cu metode pe care nici macar „distrugatorul” Traian Igas nu a fost in stare sa le nascoceasca.

Ministrul Radu Stroe a ajuns executantul generalilor veterani

Astfel, commando-uri de psihologi, sociologi si inspectori din aparatul central al MAI vor bantui tara, pentru a-i verifica la „mansarda” pe sefii politiei din teritoriu.

Secretarul de stat Anghel Andreescu face orice pentru a-l debarca pe chestorul Petre Toba din fruntea IGPR

Iar 16 dintre acestia, dupa cum sustin sursele noastre, vor fi gasiti vinovati de incalcarea „principiilor de  etica si deontolgie prealabila”, fiind zburati din functii. Pentru a le face loc oamenilor gruparii „Ologu”, condusa de secretarul de stat Anghel Andreescu.

A violat pisica!

Petre Toba

Impins de la spate de obsesia de a demonstra ca este un bun sef al SRI, Radu Stroe a picat in plasa intinsa de secretarul de stat Anghel „Ologu” Andreescu, umflandu-si public muschii la proprii subordonati. Astfel, desi nu au fost finalizate verificarile de rigoare, tot mai multi sefi de inspectorate judetene si alte structuri din teritoriu au inceput sa fie maziliti din functii. Iar sub pretextul pueril oferit de cazul politistei Melania Renghea, care si-a injunghiat comandantul, acuzandu-l de viol,  ministru de Interne a anuntat ca  „a rupt pisica”. Sau, dupa cum glumesc chiar oamenii din jurul sau, „a violat pisica!”. Cert este ca sute de cadre isi vor parasi birourile pentru a-i verifica pe cei din teritoriu daca nu cumva isi hartuiesc sexual colegele.

Partie pentru Tutilescu?

Insa adevarata tinta a generalului Andreescu, care se foloseste in acest scop de Radu Stroe, ramane insusi seful Politiei Romane, chestorul Petre Toba.Iar pentru a-l debarca pe acesta din functia de inspector general al IGPR, Andreescu a acceptat chiar sa se faca frate cu „nemuritorul” Marian Tutilescu, promitandu-i acesta locul dorit si de Dan Alexandru Fatuloiu.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Alertă, păziți vistieria: Iohannis a plecat în America!
  • Digitalizarea ANAF, praf și pulbere. Nici aplicațiile banale nu funcționează
  • Obiectivele militare ”pârjolesc” totul în jur. Terenurile din zonă, confiscate, mascat, de stat
  • Bătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor
  • Șeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri
  • Doi vajnici moldoveni pur-sânge tânjesc după regionalizarea României
  • România, sub ocupație economică. Germania, Franța și SUA controlează totul
  • Sindromul Havana – paranoia Occidentului. Ipoteza „Rușii au făcut-o” nu are probe
  • Întrebarea de 9 trilioane de dolari: cine plătește tranziția ecologică?
  • Exit mobile version