Cauta

Daciana Ciochina: “Eu si Bogdan Vladau nu mai formam un cuplu!”

Daciana Ciochina si “Burlacul” Bogdan Vladau n-au dansat decat o vara. Povestea de dragoste dintre blonda cea delicata si cantaretul cel chipes s-a incheiat, iar protagonistii au luat-o pe drumuri diferite, pastrand, insa, in suflete amintiri frumoase.

Daciana si Bogdan s-au vazut ultima data acum cateva saptamani
In ultma vreme, Bogdan a fost surprins tot mai des in compania modelului Gina Chirila

Daciana Ciochina, blonda care a castigat cea mai recenta editie a reality-show-ului “Burlacul”, de la Antena 1, nu a reusit sa il pastreze alaturi pe Bogdan Vladau decat cateva luni. Povestea de dragoste dintre dealerul de masini si cantaret a ajuns la final si fiecare a luat-o pe drumul sau. “Eu si Bogdan nu mai formam un cuplu”, a anuntat ieri Daciana, frangand inimile celor care au admirat-o la bratul “Burlacului” nu mai departe de acum cateva saptamani la nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav. “Invatam doar sa mai zambim unei povesti, care s-a scris , se pare, pana la ultima pagina”, a adaugat blonda, care ii pastreaza, totusi, o amintire nespus de frumoasa lui Vladau.

“Bogdan chiar este un om minunat….cum am mai spus, cu mult mai multe calitati decat cele de suprafata! Sper ca ati inceput sa i le descoperiti ! Merita atentia voastra si merita sa ii fie rasplatita munca si pasiunea, cu ropote de aplauze !”, a adaugat tanara. Cine sau ce sa fi fost de vina pentru despartirea celor doi? Poate si distanta  (Daciana e din Galati, Bogdan, din Bucuresti), poate si faptul ca dupa incheierea filmarilor la “Burlacul”, cei doi au fost siliti sa stea departe unul de celalalt, pentru a nu divulga inainte de vreme finalul reality-show-ului, poate si faptul ca vin si se misca in lumi diferite. Si daca Daciana e “single”, Bogdan pare ca a gasit o femeie mai aproape de sufletul si dorintele lui. Ca dovada, in ultime saptamani, “Burlacul” a fost vazut destul de des in compania Ginei Chirila, unul dintre cele mai frumoase modele din Romania. Sa isi fi gasit Bogdan, in sfarsit, aleasa?

Ultimele stiri

  • Obiectivele militare ”pârjolesc” totul în jur. Terenurile din zonă, confiscate, mascat, de stat
  • Bătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor
  • Șeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri
  • Doi vajnici moldoveni pur-sânge tânjesc după regionalizarea României
  • România, sub ocupație economică. Germania, Franța și SUA controlează totul
  • Sindromul Havana – paranoia Occidentului. Ipoteza „Rușii au făcut-o” nu are probe
  • Întrebarea de 9 trilioane de dolari: cine plătește tranziția ecologică?
  • Accident grav pe DN2: șase persoane rănite/Trei mașini implicate în coliziune
  • Lumini și umbre
  • Șvaițer de Dobrogea
  • Exit mobile version