Cauta

Cum va ramane DNA fata mare

Au trecut mai bine de zece zile de cand Laura Codruta Kovesi a parasit DNA. Pe usa din dos, normal, pentru ca s-a incapatanat sa creada ca e nemuritoare. Provizoriu, scaunul ei este ocupat de o doamna care nu imi inspira incredere.

La filmul asta va urma si episodul Razbunarea lui Kovesi

Anca Jurma, inlocuitoarea, nu imi spune prea multe. Prietena la catarama cu Laura Codruta Kovesi, consilier pe o chestie de imagine, de carat mapele prin strainatate, nici eu nu am inteles prea bine de ce, dar stiu cu ce se mananca vrajeala asta. Si inca o data nu am incredere in ea din moment ce nici nu a fost bine unsa in functie si deja a dat fuga la ambasada Unchiului Sam sa zica „saru’ mana!”

Nu e fata de casa

De la impiedicarea Codrutei pe treptele carierei au trecut, asadar, peste zece zile. Tudorel Toader priveste in zare in speranta unui petitor care sa ceara mana DNA. Iar asta, petitorul, ori are calul schiop, ori i-a ajuns si lui la urechi ce hidosenie de muiere e viitoarea nevasta. Cine e nebun sa intre sluga la stapan si sa nu mai doarma noaptea de griji? Sau de teama ca, intr-o tara in care mita nu are mituitori, ci doar mituiti, se va gasi si pentru el un denuntator care sa-l toarne cu ceva, cu orice, la rugamintea unui prieten care are o obligatie fata de un nene. Sau de o tanti. Cine sa fie asa de intr-o dunga incat sa accepte sa-i controleze Codruta Kovesi activitatea si sa-l mai si indrume? Cine sa fie atat de tulburat sau de hamesit incat sa vrea sa lucreze cu pintenii SRI infipti in coaste, caci protocoalele au fost doar desecretizate, nu si anulate? Cred ca DNA va ramane multa vreme fata mare, cu toate stradaniile lui Tudorel Toader de a gasi un ginerica pe care sa-l strecoare in patul miresei. Si chiar daca va da de el,  ginerica va pleca mancand nori imediat dupa noaptea nuntii. Nu de alta, dar el a crezut in cumintenia fetei si, cand colo, era o stricaciune care s-a lasat incalecata de generali SRI, de politisti, de ambasadori batrani si perversi si de doi presedinti, pe deasupra. Pai, cu una ca asta, nu faci casa.

Ultimele stiri

  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Exit mobile version