Cauta

Cu cât au fost amendați 3 ciobani după ce oile lor au ajuns pe Autostrada A2. S-a întâmplat în zona podului de la Cernavodă

sursa foto: replicaonline.ro

Ce mai circulă, uneori, pe autostradă, în afara mașinilor? Se întâmplă să apară și oi. O astfel de situația a ajuns și în atenția polițiștilor constănțeni, care au amendat trei ciobani.

Mai multe ovine au ajuns pe Autostrada A2 (Autostrada Soarelui), iar ca urmare a acestui lucru s-au dat sancțiuni. Din fericire, nu au fost semnalate incidente în urma acestei situații mai rar întâlnite. Nu se cunoaște exact cum de au ajuns ovinele pe suprafața pe care ar trebui să ruleze doar autovehiculele, ce se știe e că s-a lăsat cu amenzi.

Concret, trei ciobani au fost amendaţi de poliţişti după ce au intrat cu oile pe Autostrada A2, în zona podului de la Cernavodă, potrivit news.ro.

Când s-a putut, animalele au fost îndepărtate de pe carosabil

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 s-au sesizat, vineri, referitor la faptul că, pe A2, în zona podului Cernavodă, pe prima bandă, a pătruns o turmă de ovine, însoţită de ciobani.

„Poliţiştii prezenţi la faţa locului au asigurat siguranţa traficului rutier, fără crearea de restricţii totale. Astfel, animalele au fost îndepărtate de pe partea carosabilă în primul punct unde acest lucru a fost posibil (după pod). Menţionăm faptul că, pe parcursul activităţilor, nu au fost înregistrate evenimente”, a transmis IPJ Constanţa, într-un comunicat.

Conform sursei menționate, cei trei ciobani au fost amendați cu 10.005 de lei – în total. Mai exact, fiecare păstor de oi s-a ales cu câte o sancţiune de 3.335 de lei, pentru că au circulat ca pietoni pe autostradă, dar şi pentru că au condus o turmă de animale pe autostradă.

Cei trei ciobani „buni de plată” au vârste cuprinse între 33 şi 63 de ani.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • VIDEO. Un autobuz cu pasageri a căzut într-un râu, în Sankt Petersburg. Bilanțul victimelor/Imagini de la fața locului
  • Șeful ELCEN a ieșit cu cifre: „Datoria Termoenergetica la ELCEN este de un miliard de lei”
  • Rareș Bogdan, despre situația PNL: „Astăzi, niciun sondaj nu ne mai coboară sub 25%”
  • Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost operat/Primul mesaj al fostei soții, Iulia Albu: „Este o luptă grea în care…”
  • Incident grav! Doi polițiști, împuşcaţi într-o secție de poliție din Paris – VIDEO
  • Trucul prin care românii pot să ajungă să păcălească automatele sistemului de reciclare și să ia bani şi pe sticle care nu sunt în program
  • UPDATE. Informații noi despre starea lui Florin Piersic/„Perioada critică postoperatorie este de 72 de ore”
  • Noi vești despre starea actorului Florin Piersic. Ministrul Sănătății: „Lucrul ăsta contează foarte mult”
  • Poza Zilei
  • Exit mobile version