Cauta

Caz șocant în Arad. Atac cu cocktailuri Molotov asupra unei case/De la ce a putut porni totul

sursa foto: Facebook/Poliția Capitalei

Un caz de-a dreptul șocant a ajuns în atenția oamenilor legii arădeni. Patru tineri au fost arestați. Totul în urma unui plan înspăimântător, aparent pus la cale din răzbunare după vânzarea unui scuter care s-ar fi defectat.

Patru tineri au fost arestaţi în Arad după ce ar fi atacat cu obiecte explozive artizanale (cocktailuri Molotov) o casă din localitatea Şofronea, în urma unor neînţelegeri privind un scuter care a fost vândut şi care s-ar fi stricat, informează, vineri, Agerpres.

Suspecții în acest caz au vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani. Și sunt cercetaţi pentru distrugere şi tentativă de omor.

Atac pe timp de noapte

Cei patru tineri şi-au atacat victima pe timp de noapte – reiese dintr-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

Geamul locuinței victimei a fost spart cu o piatră, iar apoi ar fi fost aruncate în dormitor cocktailuri Molotov. „După ce au spart geamul locuinţei cu o piatră, au aruncat mai multe obiecte explozive artizanale (cocktail Molotov) în interiorul dormitorului şi pe faţada casei.

În cauză a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de inculpaţi, propunere ce a fost admisă de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile”, au transmis procurorii, potrivit sursei citate.

În primă fază, cei patru au fost cercetaţi pentru distrugere. Însă ulterior cercetările au fost extinse şi pentru tentativă de omor, iar dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Ar fi fost vorba de o răzbunare

Surse din rândul anchetatorilor au declarat vineri, pentru Agerpres, că victima atacului vânduse un scuter cu suma de 4.500 de euro unuia dintre agresori.

Iar după ce vehiculul s-ar fi stricat, acesta a vrut să-l returneze, însă pentru că nu s-a înţeles cu vânzătorul, a vrut să se răzbune.

Ultimele stiri

  • Laboratoarele acreditate RENAR analizează siguranța combustibililor și a calității apei
  • Panică totală în sistemul energetic. Burduja o dă înainte cu regenerabilele
  • Farmaciile, scăpate de sub control. Numărul uriaș al acestora face imposibilă supravegherea
  • „Mogadiscio pe Mediterana”. Nimeni nu conduce Gaza
  • Garanții de împrumut pentru Ucraina. Occidentalii visează „profituri excepționale” din activele înghețate ale Rusiei
  • Consecințele isteriei climatice: protecționismul va bântui industria energiei regenerabile
  • Mai tare ca Oțelul!
  • Prietenia fără limite: Xi-Putin!
  • De ce China câștigă cursa armelor. Povestea unui “geniu incontestabil”
  • Sustenabilitatea, tema dezbătută de Ziua Mondială a Metrologiei
  • Exit mobile version