Cauta

Caz foarte grav la Iaşi. Bărbat cu hemoragie gravă, lăsat în agonie în curtea unui spital? Familia acuză, medicii se apără (VIDEO)

Familia unui bărbat din Iaşi acuză că ruda lor, un bărbat de 58 de ani, ar fi așteptat ore în șir în curtea spitalului, deși avea o hemoragie severă.

Oamenii acuză personalul medical că nu au intervenit la timp şi că acum bărbatul este într-o stare şi mai gravă.

Ar fi aşteptat 3 ore pentru ambulanţă

Fiii pacientului povestesc că au sunat inițial la numărul unic de urgență 112, dar li s-ar fi spus că o ambulanță poate fi trimisă către bărbat abia în 3 ore, așa că nu au stat pe gânduri.

ȘOCANT! Bărbat, lăsat să agonizeze în fața spitalului. Acuzații grave la adresa medicilor

L-au luat pe tatăl lor, l-au urcat pe bancheta din spate, cum s-au priceput și au pornit către Spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

Tata a făcut o hemoragie care a pornit dintr-o dată, iar la gât are o rană deschisă. A sunat fratele meu la ambulanță și i-au zis că în maximum 3 ore poate să ajungă salvarea la pacient. L-am luat noi cu mașina. L-am adus la Spiridon, cred că erau 6-7 ambulanțe care stăteau.

Inconștient, stătea întins pe bancheta din spate. Ne-am dus înăuntru să chemăm pe cineva să se uite la el, iar persoana aceea abia se mișca și a mai stat cinci minute să aducă o targă. Tata stătea ca mort pe bancheta din spate, iar ei nu făceau nimic”, a spus unul dintre fii.

L-au internat în stare gravă

Bărbatul este acum internat în stare gravă. Medicii neagă acuzațiile și spun că au acționat imediat ce au fost anunțați.

„Pacientul a fost adus de către familie cu mașina familiei în curtea spitalului. Cei la care au apelat au fost cei de la firma de pază, care sunt fără pregătire medicală.

În momentul în care a fost anunțat personalul medical, un medic și doi brancardieri cu targa au ieșit în curtea spitalului și au preluat pacientul din mașină.

L-au adus în interior, în secție și echipa de urgență condusă de un medic primar s-a ocupat de el.

E vorba de un pacient într-o stare extrem de severă, pacient care trebuia să ajungă la Institutul de Oncologie.

El a fost tratat, investigat, stabilizat de către medicul primar de urgență și apoi s-a obținut avizul telefonic pentru transfer.

A mers în terapie intensivă la Institutul Regional de Oncologie cu un prognostic rezervat„, spune Diana Cimpoeşu, şef UPU SMURD Iaşi.

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version