AcasăSOCIALS-au chemat ambulanțele! Mai mulți copii cazați la un complex din ...

S-au chemat ambulanțele! Mai mulți copii cazați la un complex din Fundata s-au simțit rău, având probleme digestive

(sursa foto: Facebook)

A fost alertă în rândul reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, care au fost chemați în ajutorul unui grup de copii aflați în localitatea Fundata. Din primele informații, 39 de copii au fost evaluaţi la fata locului de către personalul medical, unii dintre ei fiind duși la spital.

S-au chemat cadrele medicale brașovene, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje de la SMURD și Ambulanță.

Totul după ce mai mulţi copii cu vârste între 8 şi 13 ani, cazaţi la un complex turistic din localitatea Fundata au avut probleme digestive, potrivit news.ro. Ca urmare a acestei situații, a fost solicitată intervenţia ambulanţelor.

Ambulanțe trimise la fața locului, mai mulți copii au fost duși la spital

„Am fost anuntati că un grup de copii cazaţi la un complex turistic din localitatea Fundata prezintă probleme medicale (dureri abdominale, greţuri, vărsături). La faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 echipaje SMURD si 2 ambulanţe SAJ”, anunţă ISU Braşov.

Până la momentul de față, 39 de copii au fost evaluaţi la fața locului de către personalul medical, iar 6 dintre aceştia au fost transportati la Spitalul de Boli Infecţioase Braşov, potrivit aceleiași surse. Copiii au fost duși la spital pentru mai multe investigatii medicale.

De asemenea, alți 5 copii urmează să fie transportaţi la Spitalul de Pediatrie Brasov cu o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, pentru investigatii medicale suplimentare.

Deocamdată nu se cunosc detalii despre motivele care i-ar fi putut face pe cei mici să se simtă rău. Cel mai probabil, medicii vor stabili, cât de curând posibil, în urma analizelor și a investigațiilor de specialitate pe care le vor face, cauzele care au stat la originea problemelor digestive ale acestor copii.

author avatar
Andrei Coman
249 afisari

5 COMENTARII

  1. Oare faptul ca 90% din chelnerii de acolo sunt murdari , cu uniforme negre, pătate, …ei fiind migranți din Nepal, are vreo importanta?

    • Nepal – Traveler view | Travelers’ Health – CDC
      wwwnc.cdc.gov › destinations › traveler › none
      Areas of active cholera transmission are localized to the region of Bagmati (last case reported 6-9 months ago) in Nepal. Cholera is rare in travelers.

  2. Kala-Azar Elimination Program – EDCD
    edcd.gov.np › section › kala-azar-elimination-p…
    Kala-azar or visceral leishmaniasis is endemic in Nepal along with … to the list of endemic district after local transmission of the disease was verified.

    endemic=specificul locului.

    -sa incerce cu ivermectina!
    (serios)

    • parca acum 4 ani iesise un scandal
      cu colorati STRAMUTATI SI COLONIZATI in Covasna,
      lucrau exact intr-o fabrica de paine!

      -puteti incerca la patiseria din buza metrou Sincai,
      specialitatea casei:
      lapte de cuc sau sperma de negru!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger