Cauta

Caramitru jr., dovada ca studiile nu te fac mai destept

Ambasadorul Israelului in Romania, David Saranga, a reactionat la ceea ce a scris pe Facebook Andrei Caramitru, consilierul presedintelui USR, care comparase emigratia romanilor cu Holocaustul. Daca spre deosebire de criticile care ii sunt aduse premierului Viorica Dancila, care a fost taxata de-a lungul timpului de #rezist ca fiind o ”analfabeta care nu stie sa citesca si face greseli gramaticale”, iata ca facultatile nu-l ajuta la nimic pe Caramitru jr.

Lansat cu surle si trambite pe listele USR la alegerile europrlamentare, Andrei Caramitru  junior face din ce in ce mai multe gafe care ar putea duce chiar la incidente diplomatice.  Cei mai multi, chiar din partidul pe care il reprezinta, incerca sa se dezica de prostiile scoase pe gura,  cu intentie sau din nestiinta, ale fiului actorului Ion Caramitru. Acesta a gafat din nou scriind pe contul sau de socializare ca vede un fel de Holocaust in exodul romanilor spre alte tari din UE. Caramitru jr a fost taxat dur de execelenta sa Ambasadorul Israelului in Romania, David Saranga.  Diplomatul precizand tot pe contul de socializare ca „moartea a milioane de oameni nevinovati nu trebuie minimalizata, iar atrocitatile razboiului nu trebuie sa-si gaseasca locul in campania electorala a vreunui partid”.

”Ignoranta nu trebuie tolerata”

Mai mult, „din pacate, constatam cu dezamagire ca un politician roman se foloseste de termenul <<Holocaust>> intr-un context total nepotrivit. Romania a facut pasi importanti in combaterea anti semitismului si este fara indoiala un model de urmat in regiune. Educatia despre Holocaust si despre ororile indurate de milioanele de oameni este extrem de importanta, de aceea ignoranta in acest sens nu trebuie tolerata. Il invitam pe domnul Andrei Caramitru sa se documenteze”, i-a transmis Saranga  lui Cramitru jr. Acesta si-a pus tarana in cap si a schimbat termenul de Holocaust cu cel de ”genocid”. Tot prost a ales cuvantul. Colegii sai de partid incep sa se departeze de Caramitru jr.

Ultimele stiri

  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Exit mobile version