Cauta

Calin Geambasu: „Malina Olinescu spunea de 3-4 ani ca o sa se sinucida!”

Calin Geambasu, fratele vitreg al Malinei Olinescu, a declarat pentru Stirile Pro TV ca artista spunea ca se va sinucide „de acum trei-patru ani”, iar intre timp cantareata a facut investigatii de specialitate la spitalul Elias din Capitala.

Calin Geambasu

„Nu intelegem nimic ce se intampla. De acum trei-patru ani spunea ca o sa faca lucrul asta, din cauza faptului ca este un om minunat, mult prea sensibil pentru lumea in care traim”, spune Calin Geambasu. „A fost o fata extraordinara, dar ce putem sa spunem in asemenea momente?! Lacrimile isi mai au rostul?!”, a subliniat cantaretul pentru Stirile Pro TV.

„Acum doua zile am fost la o emisiune cu ea, era extraordinar de fericita. Malina zambea in continuu. M-a invitat la ea acasa, aici in apartament, acum doua zile. Nu am mai fost de 6 luni la ea in apartament, era fericita ca si-a renovat casa. Faceam planuri la mine in minte ce sa-i fac cadou de Craciun”, a mai spus Calin Geambasu.

Cantareata Malina Olinescu s-a aruncat in gol de la etajul sase!

El a adaugat ca Malina Olinescu a facut investigatii la spitalul Elias. „Sefa Spitalului Elias a avut-o sub grija o perioada, chiar s-a dus sa faca acolo niste investigatii, nu stiu, nu s-a tinut de tratament, s-a tinut, nu s-a tinut de tratament. A mai avut tentative? Nu, dar ne spunea noua, o amenintare, dar nu credeam totusi ca o s-o faca si nici nu voiam sa apasam foarte mult pe problema”, a spus Calin Geambasu.

Artistul a mai spus ca Malina Olinescu nu a fost „un om parasit”, ci era foarte implinita profesional, iar prietenii ii erau alaturi. „Era incarcata de foarte multa iubire. Vocea ei macar va ramane daca ea nu o sa mai fie langa noi pe scena”, a mai spus Calin Geambasu.

Anul acesta, Malina Olinescu a filmat alaturi de Calin Geambasu mai multe videoclipuri, dupa cum a mai spus cantaretul.

„Cantareata Malina Olinescu a murit, in noaptea de duminica spre luni, cazand de la etajul sase al blocului in care locuia, situat in zona Garii de Nord din Bucuresti”, a declarat  Bogdan Oprita, director coordonator SMURD.

Cantareata de muzica pop Malina Olinescu avea 37 de ani si era fiica cantaretei Doina Spataru si a actorului Boris Olinescu. Ea a fost casatorita cu claparul trupei Compact Dan Stesco, dar cei doi au divortat in 2007, dupa sapte ani de casnicie.

 

Ultimele stiri

  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Lupta din MotoGP, mutată în ring?!
  • Povestea cuprului la 10.000 de dolari. “Ultimul risc de aprovizionare rămas pentru industria vehiculelor electrice”
  • Haos în sistemul energetic. Hidroelectrica a fost deconectată
  • Veste mare de la Klaus Iohannis pentru şoferii cu permis de conducere categoria B. Vor putea conduce şi alte vehicule
  • De ce datoriile Europei cresc din nou. “O bombă politică și economică”
  • Capcanele unui dolar puternic
  • Prinţul Paul de România, arestat preventiv! Judecătorii din Malta nu au avut milă de el (VIDEO)
  • Şoferii, uluiţi când au mers, luni, la pompă, ca să alimenteze. Ce preţuri au văzut la benzină şi la motorină
  • Exit mobile version