Cauta

BREAKING NEWS. Robert Negoiță, plângere penală la Parchet împotriva lui Nicușor Dan

sursa foto: Facebook/ Robert Negoita

Edilul Sectorului 3, Robert Negoiță, a mers vineri dimineață, 22 martie, la Parchetul General, pentru a depune o plângere penală împotriva lui Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, pentru abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu.

„Este un moment trist pentru mine și un moment trist pentru București, de aproape 4 ani de zile încercăm noi ca instituție, Primăria Sector 3, să colaborăm cu Primăria Generală în ideea de a rezolva problemele acestui oraș, problemele grave, importante, în primul rând fluidizarea traficului, care, lăsând la o parte disconfortul, generează poluare”, a spus edilul Negoiță, în fața presei.

Spune că nu vrea scandal, ci colaborare

Primarul de la Sectorul 3 dă de înțeles că nu-și dorește scandal, ci o colaborare cu Primăria Capitalei.

„Astăzi, și o spun cu foarte mult regret, nimeni nu are nevoie de scandal, eu nu îmi doresc așa ceva, eu îmi doresc colaborare, astăzi, când discutăm, sunt deschis la orice discuție, la orice colaborare în ideea de a rezolva impasul în care ne aflăm. Acum, astăzi, eu am aici o plângere penală împotriva primarului general și împotriva persoanei fizice, care se numește Nicușor Dan, de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu”, a declarat Robert Negoiță, în fața Parchetului General.

Edilul de sector a invocat o serie de documente. Și a dat glas mai multor critici îndreptate către actualul primar general al Capitalei.

„Pentru că, iată, am aici document (…), avem proiecte ale Primăriei Sector 3 transmise de ani de zile către Primăria Generală, proiecte care n-au fost promovate niciodată, adică legea prevede așa, în momentul în care ai un proiect, Primăria e obligată ca în termen de 30 de zile să dea aviz pentru a intra în Consiliul General, avizul poate fi favorabil sau negativ, dar el trebuie să existe”, a continuat primarul Negoiță.

„Mai mult decât atât, avem aici un document semnat de primarul general, care interzice colegilor din primărie, departamentelor, direcțiilor, să elaboreze acel document, ceea ce înseamnă faptul că nu emit acel document este abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave. Faptul că interzice colegilor să elaboreze acel document înseamnă instigare la abuz în serviciu, adică instigare la comitere de infracțiuni”, a mai declarat primarul Sectorului 3.

PRIMARUL NEGOIȚĂ, PLÂNGERE LA PARCHET.  DECLARAȚII_Știri B1TV_22 mar. 2024

Ultimele stiri

  • Fermierii din Vrancea au ajuns la disperare. Bieţii oameni au crezut că rachetele anti-grindină alungă ploaia şi le-au atacat cu pietre! (VIDEO)
  • Medicii de la Spitalul Foișor au făcut anunţul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Fanii actorului, fără reacţie!
  • Mugur Isărescu încasează o pensie uriaşă de la statul român. La aceşti bani se adaugă salariul incredibil şi indemnizaţia de la Academia Română
  • Se schimbă buletinele, în România! Modificări la CNP, după punerea în funcțiune a Sistemului Informatic Integrat
  • Joe Biden, ameninţat cu punerea sub acuzare! Liderului de la Casa Albă i se aduc acuze foarte grave
  • Pensionarii vor întoarce banii cu lopata. Categoria care are dreptul la dublă recalculare. Vezi dacă eşti pe lista lor!
  • Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu s-a scumpit mult în doar câteva luni. Cu 100 lei nu te mai desurci!
  • Cu Lamborghini-ul către un nou mandat la şefia CJ Prahova? PSD, atac la Iulian Dumitrescu (FOTO)
  • Horoscop – sâmbătă, 11 mai 2024. Trebuie să gestionaţi mai bine situaţiile stresante!
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Exit mobile version