AcasăPoliticaSurpriză de proporții! Liviu Negoiță candidează la Primăria Sectorului 1

Surpriză de proporții! Liviu Negoiță candidează la Primăria Sectorului 1

Fostul primar al Sectorului 3 Liviu Negoiță va candida la Primăria Sectorului 1.

În iunie 2023, Liviu Negoiță s-a înscris în partidul lui Dan Voiculescu, Partidul Umanist Social Liberal. Anunțul a fost făcut de preşedintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, la Consiliul Naţional al formaţiunii.

„Acum, dacă şi Negoiţă, pot să spun părintele administraţiei locale din Bucureşti, cine nu recunoaşte asta, eu am recunoscut că de aici a plecat dezvoltarea Bucureştiului, ce înseamnă teritoriul, spaţiul verde, de la Liviu Negoiţă. Pot să spun că şi viitorul primar la Sectorul 3, împreună cu noi toţi şi cu Piedone va fi Liviu Negoiţă”, declara Piedone, în iunie 2023, la momentul înscrierii lui Negoiță în PUSL.

Numai că, surpriză, sursele noastre spun că Liviu Negoiță are de gând să îi ia locul lui Clotilde Armand, la Primăria Sectorului 1.

Liviu Negoiță a avut două mandate de primar al sectorului 3.

author avatar
Andrei Coman
1.755 afisari

4 COMENTARII

  1. Pai nu plecase cu buzunarele pline la vila lui din Italia? Chiar vrea la puscarie?

  2. MAI STIE CUM IL CHEAMA…….. CA PE UNDE A OCUPAT FUNCTII PUBLICE A LASAT DOAR CEATA IN URMA LUI…………….?????!!!!???

  3. Nu sunt fan Piedone dar ii dau dreptate in articol, stau in s. 3 si nu stiu ce magarii a facut Negoita, dar cu certitudine ce spune mai sus, a fost primul care a schimbat fata Bucurestiului prin s. 3.Parcul i. o. r si scuarul de pe N. Grigorescu… sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger