AcasăPoliticaCEARTĂ între primari. Robert Negoiță îl trimite pe Nicușor Dan la psihiatru:...

CEARTĂ între primari. Robert Negoiță îl trimite pe Nicușor Dan la psihiatru: „Are nevoie de ajutor”

CEARTĂ între primari. Robert Negoiță îl trimite pe Nicușor Dan la psihiatru: "Are nevoie de ajutor"

Nicușor Dan a anunțat că a dat dispoziție Administraţiei Lacuri și Parcuri (ALPAB) să ”extragă” palmierii ”plantați ilegal” în zona Unirii de angajații Primăriei Sector 3, condusă de Robert Negoiță.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, ”această acțiune se desfășura ilegal, fără aviz de la administratorul drumului (Administrația Străzilor București)”.

Dan spune că România nu e o ţară exotică

Primarul Capitalei a spus că Poliţia locală a venit, sâmbătă, trimisă de el, în centrul Capitalei şi a găsit un cetăţean bulgar care coordona nişte cetăţeni nepalezi care nu aveau niciun act şi care plantau palmieri.

El a arătat că, în opinia sa, aceltia nu se potrivesc deloc, pentru că Bucureştiul nu este o ţară exotică.

Aici este vorba de sfidare, în momentul în care primarul Municipiului a venit, i-a spus să se oprească şi el continuă, asta e sfidare, nu mai e dialog”, a mai spus primarul.

Robert Negoiță îi recomandă un consult

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a reacţionat pe tema palmierilor din Piaţa Unirii, afirmând că primarul general reprezintă un caz „psihiatric” și edilul ar trebuie să ceară ajutor specializat.

În loc să demonstreze că este în stare să facă ceva, iată că primarul care nu face nimic face ceva rău. Cu ce îl supărau câțiva copaci într-o zonă în care aerul este foarte poluat.

Ce nu știe dumnealui, probabil că a lipsit de la lecție, este că acești copaci folosesc în procesul de fotosinteză. E fix ce avem nevoie în acest oraș – de cât mai mult oxigen.

Eu nu l-am văzut să planteze măcar o păpădie”.

El a mai spus că nu era nevoie de aviz pentru plantarea palmierilor la Piaţa Unirii.

author avatar
Andrei Ștefan
473 afisari

12 COMENTARII

  1. Toti la psihiatru ca si tu cu palmierii tai in zilele astea cand nu dai apa calda curenta la cetatenii care te platesc esti truli.

    • FOLLOW THE MONEY……..VEZI CINE E CU PALMIERII(IMPORTATORUL SI VANZATORUL)…SI INTELEGI IMEDIAT SCAMATORIA

  2. @ Negoiță ăsta exprimă îndeosebi experiență, de ”mare negoițiator” , ? Se bagă în seamă cu Nicușor, fiind în scădere de vizibilitate, ? Neghiniță momentan este absent, ?

  3. Nicușor sau acest nefericit care isi zice primar general ar trebui sa plece mai repede ca multa lume s_a saturat de el SI de „realizarile ” lui.
    Chiar nu intelege ca bucureștenii nu_l mai vor ? Omul este o reala catastrofa.

  4. Ha ha ha, se bat cu caramida de ipocrizie maxima in piept cei doi pigmei politruci din BUkale, marele Negoita, adica marele hotoman dinamovist, si pitikotul Plikusor Ban, care habar nu are pe ce lume traieste, e clar ca tampitul ala de matematician e tinut numai de forma acolo, la primaria nimanui, ca ceilalti smecherasi politruci sa poate inca fura in voie, cat se mai poate !! Bai Negoita, declara si tu razboi odata celebrei Republici de la Ploiesti, sa vada si zeii aka cimpanzeii din Bukale ceva circ serios, nu ce rahat faceti voi prin presa nazista mainstream !! Bai Plikusor, bai ratatule tampit, cum mai e cu rezilienta si sustenabilitatea nazista, sa faci si tu cum face celebrul Pitik Porno de Bokulet, ala care a betonat tot Somesul, o sa il si vopseasca in verde, rosu si alb, stii si tu ale carui culori sunt cel trei, un vacin al vostru care e chiar foarte priten cu voi !! Ha ha ha 🙂 Lasa-i si fara apa, si fara curent, ca oricum vine vara, adica numai 3 luni de caldura maxima, si oricum nu au nevoie de ele, pot sa se spele si in Dambovita 🙂

  5. Republica bananiera Sectorul 4 condusa de maimutoiul sef Negoita Palmier.

    • Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a rămas fără permis de conducere pe o perioadă de 60 de zile după ce polițiștii l-au surprins mergând, haotic, pe contrasens, pe Calea Dudești.

      Isabella Neagu, reporter Digi24: „Primarul Sectorului 3 a fost oprit în trafic de polițiștii Brigării Rutiere din București după ce aceștia l-au remarcat pentru că mergea haotic, pe sensul opus de circulație, practic conducea pe contrasens. Totul s-a întâmplat în mijlocul zilei, chiar pe Calea Dudești din Sectorul 3 al Capitalei, zonă în care se află și sediul Primăriei Sectorului 3”.

      Potrivit polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere, mașina a fost oprită în jurul orei 17:00.

      „În acest context, conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 zile”, a precizat sursa citată.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger