Cauta

Bradisteanu: Familia lui Adrian Nastase a cerut sa nu mai fie date informatii despre starea lui

Doctorul Serban Bradisteanu a precizat, vineri, ca, la cererea familiei lui Adrian Nastase, medicii Spitalului de Urgenta Floreasca nu vor mai putea oferi presei informatii cu privire la starea de sanatate a fostului premier.

(foto: captura video)

Adrian Nastase se afla la aceasta ora la Terapie Intensiva, a spus Bradisteanu, care a tinut sa faca o serie de lamuriri cu privire la ceea ce s-a vehiculat in ultima perioada. „Va comunic ca incepand de astazi, la dorinta familiei, nu mai putem sa va comunicam nimic despre starea dansului de sanatate si de ceea ce se intampla cu dansul, insa as vrea sa precizez cateva lucruri, intrucat s-au iscat tot felul de discutii. Primul, nu a fost evacuat niciun fel de etaj, pacientul este in Terapie Intensiva de cand a venit pana acum, in acelasi salon de patru paturi. Daca s-au evacuat, s-au evacuat de pe platforme apartinatori care pur si simplu sufocau intrarea in sectiile respective. Nu este vorba sa fie mutata in niciun alt salon”, a precizat doctorul Bradisteanu.

Intrebat daca familia lui Nastase va avea voie sa sustina o conferinta de presa in fata spitalului, la orele 17, medicul Bradisteanu a spus ca acest lucru nu va putea fi interzis. Directiunea spitalului nu a fost de acord ca acest lucru sa se desfasoare in incinta spitalului. „Eu sunt medic (…) nu pot eu sa interzic. Din cate stiu, directia spitalului de asemenea a fost impotriva acestei decizii a familiei, dar nu ne-a cerut nimeni permisiunea si nici nu putem noi sa interzicem cuiva intr-un spatiu public – iar spitalul nu este un spatiu in care sa se tina conferinte, fara discutie”, a mai declarat doctorul Serban Bradisteanu.

Fiul cel mare al premierului a anuntat, joi, ca va citi, pe 22 iunie, ziua in care tatal sau implineste 62 de ani, scrisoarea lasata de acesta inainte de a incerca sa-si puna capat zilelor, chiar de la spitalul unde parintele sau este internat. Adrian Nastase a fost operat, joi dimineata, la Floreasca, dupa ce in cursul noptii a fost adus cu o ambulanta de la locuinta sa din strada Zambaccian, cu plagi in zona gatului. Fostul premier a incercat sa se sinucida, impuscandu-se,la cateva ore dupa ce Instanta Suprema a decis condamnarea sa la doi ani cu executare in dosarul „Trofeul Calitatii”.

Ultimele stiri

  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • Exit mobile version