Cauta

Base, fii barbat! Da-te arestat!

Doi oameni, un politician si un jurnalist, ambii cunoscuti, au declarat ca Basescu va fi arestat. Saptamana asta. Poate cea viitoare. Dar, oricum, va fi arestat. Unul dintre ei a plusat, zicand ca arestarea va fi facuta pentru a acoperi cel mai mare scandal al momentului. Poate. Dar orice ar fi, tu, Base, fii barbat. Da-te arestat! Dupa asta, ai tot timpul din lume sa iesi, nu te grabi.

Va salut. Mi se corupe de voi!

Fostul presedinte spune ca sunt numai zvonuri, numai niste jocuri psihologice, dar, pe de alte parte, se gandeste ca la ce se intampla acum in Romania nu l-ar mira. Mergi pe strada, asa, ca Alina Bica si, pac, te aresteaza. Altmineri, ce sa se intample, ingerasule, imaculatule, e Justitia aia corecta construita de tine, din statul ala de drept ridicat tot de tine.

Gramatica, nu coruptie

Nu stiu ce motiv ai avea, Base, sa te puna pe ganduri o arestare. In primul rand, in Romania, nu s-a pomenit ca slugile sa-si doboare stapanul. Aaa, ca il imping pe trepte si dupa aia tipa dupa el „don’t run, we are your friends”, e cu totul altceva. E doar un joc de societate. Apoi, chiar tu, Base, ai spus ca nu ai nimic pe constiinta care sa te faca sa te temi de DNA. Asa zic si eu. Ce, golania aia cu casa din Mihaileanu e de competenta DNA? Nici vorba. Casele tin de Administratia fondului locativ, nu de procurori. Si apoi, DNA se ocupa doar de marea coruptie. Ce, tu esti corupt? Nu cred. Te-a corupt cineva cu casa? Nu. Ai corupt tu? Nu. Pai, atunci, te-ai corupt personal, tie – iti – ti – pe tine – te-ai? Vezi, e legat de gramatica, nu de coruptie. Eu zic sa ii imbarligi pe procurori cum numai tu sti sa o faci si pune-i sa scrie „se scufundaseu gandurile mele”, si ai sa vezi ca toti vor gresi si vor scrie „se scufundasera gandurile lui”. Fara vapoare in propozitie. Cuvantul asta nu exista. Nu e in dictionar. Le dai idei si vor vrea sa le povestesti si de flota. Dupa care le mai trantesti una, pe stilul aleia cu „gaozarule”, si le spui „corupea-mi-s-ar de voi”! Dar vezi cum pronunti, sa nu-ti iasa „comisar”, ca asta e cuvant de rau, cica atrage  puscaria.

Astrele sunt de vina

Combinatia cu Casuneanu la terenuri? Pai ce treaba au procurorii cu asta? Spune-le clar ca terenurile tin de Pamant, Pamantul e o bucatica din Univers, da-le niste nume de planete care au guvernat afacerea si gata, de vina sunt aia care au facut horoscopul la misto in ziua aia. Hai, Base, nu te teme. Ai trecut prin suspendari, prin referendum, ai convins-o tu pe Merkel ca in Constitutie nu scrie ca presedintele (vrei sa scriu, asa, pentru tine, cu „p” mare?) poate fi suspendat, ce naiba, nu convingi tu niste procurori ca nu ai facut trafic de influenta si abuzuri? Ti-ai eliminat tu adversarii apeland la ala sau celalalt? Nu. A fost numai vina lor, i-a pus dracul sa fluiere in biserica si i-a lovit Dumnezeu. Vezi, asta e, pedeapsa divina! Bani pe nedrept? Fereasca sfantul! Tu, pana si arabului ala cu cosmelia din Grozavesti i-a tras un cap in gura pe gratis. Si apoi, sa fim realisti, ai furat flori sau gaini? Sau salam, ca-ti mureau de foame, in casa, EBa si Ioana? Nu. Numai acolo se dau pedepse nasoale, cu patru sau cinci ani de puscarie, dupa cum ai vazut. La astea de care te-ar putea acuza procurorii e usor, intre – 2 luni si cel mult – 1 an. Cu minus inainte, repet. Asa ca, Base, fii barbat! Da-te arestat! Ia arata-le tu procurorilor cu cata demnitate poti purta catusele si fa-le in ciuda. Ca ai sa stai o vreme la bulau, asta e. Ai tot timpul sa iesi.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Alertă, păziți vistieria: Iohannis a plecat în America!
  • Digitalizarea ANAF, praf și pulbere. Nici aplicațiile banale nu funcționează
  • Obiectivele militare ”pârjolesc” totul în jur. Terenurile din zonă, confiscate, mascat, de stat
  • Bătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor
  • Șeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri
  • Doi vajnici moldoveni pur-sânge tânjesc după regionalizarea României
  • România, sub ocupație economică. Germania, Franța și SUA controlează totul
  • Sindromul Havana – paranoia Occidentului. Ipoteza „Rușii au făcut-o” nu are probe
  • Întrebarea de 9 trilioane de dolari: cine plătește tranziția ecologică?
  • Exit mobile version