Cauta

Antonescu ii improasca pe Voiculescu si Melescanu cu cacofonii

Crin Antonescu nu mai suporta pretentiile conservatorilor si nici diplomatia lui Teodor Melescanu.

Crin Antonescu vrea sa puna saua pe tot ce misca impotriva lui in ACD si in PNL

Liderul PNL a dat de pamant cu inamicii interni in fata alesilor locali ai PNL, stransi la Brasov. Pentru ca alesii s-au aratat suparati de modul in care s-au intocmit listele electorale ale USL, Antonescu s-a grabit atat de tare sa-si toarne cenusa in cap, pentru a le lua maul, incat s-a ales praful de abilitatile sale oratorice: “La impartirea pe judete am facut noi sacrificii pentru ca constructia sa fie bine”. Valeu, domnu’ copresedinte, o fi „bine” constructia politica, dar aia gramaticala e rea de tot! In fine, ca sa le inchida gurile de tot nemultumilor de la Brasov, liderul PNL i-a amenintat pe conservatori cu “repunerea in discutie” a negocierilor care stau la baza ACD, daca PC “nu trage” in aceeasi directie cu USL. Pentru spectacol (sau pentru eliminarea propriilor frustrari), i-a si ironizat gras pe oamenii lui Dan Voiculescu: “Am spus: PC, frumos suna al tau nume, ce vrei tu? <<Vreau grupuri parlamentare>>. Adica? <<La deputati, 10 deputati>>. Dam 12, sa nu se piarda pe drum, Doamne fereste. Cinci senatori au cerut. Negustorul din mine a zis: Luati sapte, din aceleasi motive”.

Dan Voiculescu - Spre deosebire de pesedistii pe care i-a manevrat cum a vrut, cu liberalii si-a gasit nasul

In final, Antonescu i-a scos direct ochii lui Voiculescu, povestind cum i-a cedat vicepresedintia Senatului, detinuta de Teodor Melescanu.

Teodor Melescanu - Diplomatia care l-a ajutat o viata intreaga nu-i este de niciun folos in relatia cu actualul lider al PNL

Ajuns la Melescanu, Antonescu si-a amintit ca acesta nu este un fan al modului in care este condus PNL, ba si sustine ca liberalii ar putea “coabita” cu presedintele Basescu. Urmarea: Melescanu a fost si el luat peste picior. “Il stimez in toate chipurile vazute si nevazute”, “a coabitat de cand se stie cu cine vrei si cu cine nu vrei”, “nu se supara cand era injurat de Traian Basescu si coabitarea era gata”, a comentat, plin de “umor”, Antonescu.

Ultimele stiri

  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Tragedie în ziua de Florii 2024, la Mamaia: un bărbat de 50 de ani s-a înecat în mare!
  • Scriitorul Nicolae Iliescu va fi înmormântat marți, la Cimitirul Străulești 2
  • Telefonul tău te ascultă în timp ce vorbeşti cu apropiaţii, iar informaţiile ajung în online. Iată cum dezactivezi „funcţia-spion”!
  • Afacerile care pun, de azi, lacătul pe uşă. Legea intră în vigoare!
  • FCSB este noua campioană a României
  • Horoscop de Florii – duminică, 28 aprilie 2024. Nativii caută să se liniştească, dar vor întâmpina probleme
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Drogul „neobișnuit de puternic” care a băgat Anglia în alertă. Un om a murit, iar alți opt sunt la spital
  • Exit mobile version