Cauta

Antonescu: Cei doi ministri MAI vor raspunde exact la ce a cerut CCR

Presedintele interimar Crin Antonescu si-a prezentat speranta ca cei doi ministri noi ai Administratiei si Internelor vor da curs cererilor CCR urmand sa prezinte listele electorale exacte in cel mai scurt timp posibil.

Crin Antonescu, seful interimar al Romaniei a declarat luni noapte, cu ocazia investirii noilor ministri din casdrul Guvernului condus de Victor Ponta, ca are convingerea ca cei doi ministri noi de la Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa si Radu Stroe, „vor raspunde exact la ceea ce exact Curtea Constitutionala a cerut” privind referendumul.

„Referendumul s-a desfasurat. Cetatenii Romaniei au dat un verdict politic cat se poate de lipsit de echivoc, un verdict politic categoric, coplesitor. Suntem cu totii in asteptarea unui verdict juridic si, in vederea acestui verdict juridic, Ministerul Internelor si Administratiei, Guvernul in ansamblul sau are de dat raspuns unor cereri pe care instanta cea mai inalta in aceasta materie, si anume Curtea Constitutionala, le-a formulat foarte clar. Am convigerea ca cei doi ministri, de la Interne si ministrul delegat pentru Administratie, impreuna cu toate institutiile si cu toti oamenii care sunt in subordinea domniilor lor, vor raspunde exact la ceea ce exact Curtea Constitutionala a cerut”, a spus acesta, citat de realitatea.net.

Crin Antonescu nu a uitat sa il atace pe Traian Basescu, presedintele suspendat al Romaniei, spunand despre acesta ca, prin declaratiile sale,  ofera un spectacol trist.

„Exista in fiecare zi spectacolul trist si poate pentru unii descurajant, pe care o persoana privata astazi, fost presedinte al Romaniei, il ofera, care talmaceste, rastalmaceste, impune interpretari in legatura cu ceea ce trebuie dat Curtii Constitutionale, cu ceea ce trebuie sa faca aceasta Curte Constitutionala. Lucrurile sunt foarte clare, CCR a spus foarte limpede ce doreste si Guvernul va pune la dispozitie. Nimeni in Romania nu trebuie sa se mai lase intimidat de un om condamnat de verdictul politic al poporului”, mai spus seful interimar al statului.

Ultimele stiri

  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Exit mobile version