Cauta

Primul restaurant subacvatic din Europa

Peste 7000 de clienti au deja rezervari la restaurantul Under, deschis de 24 de ore in Norvegia.

O masa printre pesti

„Under”, care inseamna si „minune” in limba norvegiana, arata sub forma unui tub mare de beton partial scufundat in Marea Nordului, in sudul tarii si  fost proiectat de firma de arhitectura norvegiana Snoehetta, care a creat si cladirea Operei din Oslo si Muzeul Memorial 11 septembrie din New York. Intrarea in cladire da senzatia unei saune, cu scanduri de lemn care acopera sectiunea superioara, insa coborarea pe scarile ce masoara opt metri lungime conduce clientii in zona meselor cu o capacitate de 40 de persoane si o fereastra transparenta gigantica cu vedere panoramic  spre ocean. Un meniu complet cu 18 feluri pe baza de ingrediente locale si fructe de mare poate costa pana la 3.700 de coroane (430 de dolari) de persoana, iar  bauturile sunt incluse. “Vom atrage turisti din intreaga lume, acesta este scopul nostrum”, a declarat Gaute Ubostad, unul dintre fondatorii proiectului. Exista doar catva restaurante subacvatice la nivel global, aflate in principal in destinatii tropicale, precum Insulele Maldive din Oceanul Indian.

Ultimele stiri

  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Curtea de Conturi Europeană spulberă fantezia zero emisii. Bateria costă cât o mașină normală
  • Accidentarea lui Mykolenko, avantaj pentru România
  • Ciolacu, anunț de ultimă oră pentru pensionari, înainte de Paște. „Suntem în grafic”
  • Exit mobile version