Cauta

200.000 euro, taxa de protectie platita de clanuri oamenilor legii

Reporterii de investigatii ai „National” au aflat ca procurorii anticoruptie strang informatii in vederea declansarii unei anchete socante care, daca nu va fi stopata, va cutremura cu siguranta intregul sistem judiciar.

Interlopii reclama ca daca nu platesc taxa, sunt „destructurati”

Este vorba despre verificarea informatiilor privind extorcarea clanurilor mafiote din mai multe zone ale tarii, dar in special a celor care controleaza lumea interlopa din Capitala, de catre adevarate „grupari infractionale” constituite din politisti, procurori si judecatori care colaborau la aceste cazuri.

Efect de domino

Procurorul Max Balasescu a ajuns dupa gratii

Desi deja se vorbeste de eliberarea sa iminenta, retinerea temutului procuror Max Balasescu poate provoca un adevarat tsunami. Din informatiile intrate in posesia noastra, structurile anticoruptie au inceput sa ia ceva mai in serios plangerile mai multor interlopi despre taxele de protectie pe care, sustin ei, ar fi fost obligati sa le plateasca ani de zile. Misiunea anchetatorilor este cu atat mai grea, cu cat ei trebuie sa stabileasca si daca nu este vorba despre simple  razbunari impotriva celor care i-au bagat in puscarie in trecut. Oricum, exista informatii ca, anual, gruparile infractionale recunoscute care detineau suprematia lumii interlope din diverse cartiere bucurestene erau obligate sa plateasca cate 200 .000 euro fiecare, pentru a nu se trezi ”destructurate”. De altfel, acum trei ani se mai incercase declansarea unei anchete similare, dupa ce unele controale interne au descoperit ca, in peste o suta de cazuri, diversi interlopi fusesera retinuti de aceiasi politisti, trimisi in judecata de aceiasi procurori si judecati de aceiasi magistrati! Coincidente stranii, care confirmau existenta misterioaselor „triunghiuri” reclamate de infractori. In schimbul acestor bani, clanurile puteau face in schimb ce voiau in zonele lor de influenta, dar „fara crime”, asa cum erau avertizati de procurori.

Ultimele stiri

  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Exit mobile version