Cauta

„Cruduta”, fitilul care a generat explozia de la Calarasi

O stire de pe un site mahmur seamana groaza in showbiz si in RADET: „Legatura incredibila dintre Daniela Crudu si explozia care a aruncat in aer un bloc de la Calarasi!”

Daniela Crudu, o bomba care, desi fasaita, inca mai face explozie

Oricat ar parea de bizara si ilogica, legatura totusi exista, dar numai in raport de numarul de pahare duse la gura. La parterul blocului de care, de cateva zile, toata lumea a auzit, exista o cafenea. Patronul ei, un cunoscut interlop local, avea ceva de impartit cu un cetatean la fel de interlop. Ba chestiuni personale pe motiv de impuscaturi si neveste aruncate in piscina, ba taxe de protectie. Unul dintre ei este liber, celalalt, poreclit „Americanu’ ”, este la puscarie. Iar cum conturile lor nu au fost reglate, s-ar fi gandit sa le rezolve de Craciun, prin interpusi. Cu un timp in urma, „Cruduta” a fost cuplata – evident, din dragoste sincera si navalnica, nu din interes! – cu domnul ajuns dupa gratii. Insa iubirea ei s-a dus naibii pe pustii cand „Americanu’ ” i-a cerut sa-si achite o datorie mai veche, de vreo opt mii de euro. Cum starleta nu avea bani niciodata, a apelat la „Nila” sa o ajute, asa ca litigiul s-a stins. Adica, si fotbalul e amestecat in tarasenia asta? Degeaba cauta Parchetul vinovati pe unde nu exista. La baza deflagratiei sta „Cruduta”, cu tot cu iubirea ei, dupa cum se vede. Un amor cu atat de multe scantei, incat a aruncat blocul in aer! Nu se intelege stirea? Pe cine intereseaza? Nu se vede care este amestecul ei in explozia blocului? Si ce daca? Pai, dupa cum spuneam, a fost iubita „Americanului”, care avea motive de oftica personala pe ala de era proprietar de cafenea, care cafenea era la parterul blocului! Partea senzationala, insa, nu este povestea asta, ci­­­ faptul ca angajatii RADET au stabilit ca in zona nu existau scurgeri de gaze. Dupa cum spuneam, mahmureala site-ului este devastatoare, din moment ce RADET se ocupa de gaze, nu de energie termica, iar „Cruduta” face blocurile sa sara in aer.

Ultimele stiri

  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Tragedie în ziua de Florii 2024, la Mamaia: un bărbat de 50 de ani s-a înecat în mare!
  • Scriitorul Nicolae Iliescu va fi înmormântat marți, la Cimitirul Străulești 2
  • Telefonul tău te ascultă în timp ce vorbeşti cu apropiaţii, iar informaţiile ajung în online. Iată cum dezactivezi „funcţia-spion”!
  • Afacerile care pun, de azi, lacătul pe uşă. Legea intră în vigoare!
  • FCSB este noua campioană a României
  • Horoscop de Florii – duminică, 28 aprilie 2024. Nativii caută să se liniştească, dar vor întâmpina probleme
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Drogul „neobișnuit de puternic” care a băgat Anglia în alertă. Un om a murit, iar alți opt sunt la spital
  • Exit mobile version